Ugens e-bogserie, uge 34: ‘Frysning af frugt + bær, grøntsager & krydderurter’
af Heidi Kirk Nissen
Som mange af jer nok efterhånden har fået opsnuset, så har jeg de seneste år haft den store glæde at stifte og drive ‘Sisterhood Retreats’, min rejsebaserede workshop- og retreatvirksomhed, hvor jeg underviser i mad- og livsstilsfotografering, styling, kreativ forretningsudvikling, billed-redigering, SoMe, madlavning, storytelling, værdi- og målafklaring m.v. Det var på et af disse retreats - helt præcist mit retreat i Toscana tilbage i 2018 - at jeg første gang havde fornøjelsen at krydse spor med Heidi Kirk Nissen, eller ‘Nisse’, som hun kaldes i daglig tale. Siden da er det blevet til en række flere inspirerende møder, og jeg må sige, at det er sjældent, at man møder mere passioneret, engageret og handlekraftig en kvinde end Nisse. Jeg går altid fra vore møder stærkt opløftet, inspireret og imponeret over Nisses målrettethed og iver efter at gøre en forskel.
Ultrakort fortalt hører Nisse til dem, der altid har elsket at få jord under fingrene og som excellerer i at finde simple, nemme og smarte måder at få styr på det grønne uderum, mange af os har liggende lige udenfor hoveddøren, og som vi ofte finder så utrolig stor nydelse i at opholde os i, men sjældent kan skære ret meget tid ud af programmet til at passe og pleje. På sin hjemmeside Dyrkhaven.dk og i sin Klub Dyrkhaven folder Nisse massevis af stærkt inspirerende tips og tricks ud til at skabe haver, vi er glade for og stolte af, haver, der er realistiske at passe, og haver, som vi ikke har lyst til at forlade, fordi de er så rare at være i. Sving ind forbi, hvis du hører til dem, der tænker: “Sign me up! Jeg er afgjort til dem, der er til mindre stress og ærgrelser og mere liggestol og nydelse.”
Og sidste nye, fantastiske initiativ fra Nisse er en lille serie af e-bøger om, hvordan vi bliver verdensmestre udi frysning af hhv. frugt & bær, grøntsager og krydderurter - tre billed- og tipsmættede, lækre, nemttilgængelige bøger på hhv. 22, 19 og 19 sider. De giver dig alle hemmelighederne til, hvordan du nemt og ligetil kan fryse og gemme nyplukkede, lækre frugter og bær, grøntsager og krydderurter fra din egen solrige have, fra gårdbutikken eller supermarkedet, hvordan du løsfryser, fryser frugt med sten, fryser æbler og pærer, hvordan du råsylter og optør frugt og bær, fryser grøntsager, blancherer grøntsager, pakker i små portioner og hvordan du gør krydderurter, fulde af aromtiske stoffer klar til en tur i fryseren i isterningebakker eller i form af krydderurtesmør. Du vil lære alt det, du skal vide om at fryse dit overskud af sommerens og efterårets skatte ned, så du kan bruge dem i lækre krager, desserter, drikke eller varme, styrkende retter hele vinteren.
Hver e-bog koster 35 DKK, og lige nu får du en rabat på 15%, hvis du vælger at købe dem alle. Det betyder, at du kan få alle nøglerne til, hvordan du skal fylde kummefryseren med spiseligt guld til 89 DDK.