#ff28a2

All around the world

Drikken her hedder egentlig "All around the world", opkaldt efter Lisa Stanfields sang af samme navn. Den har dog undertitlen "Vandmelon- ingefærlemonade" - og så er den i øvrigt præsenteret i "Rollinger & roulader". Drikken er rig på gode vitaminer og også velegnet som drink før en vennemiddag i haven (evt. med et skvæt vodka tilsat). Kog evt. ingefærsiruppen, inden du løber, og lad den stå og afkøle, mens du er væk. Siruppen kan også sagtens laves flere dage før og blot stå på køl. Den kan nemlig holde sig ca. 14 dage i køleskabet.

Fremgangsmåde

Halver vandmelonen og skær kødet fra den ene halvdel ud i mindre stykker. Fjern kernerne. Blend vandmelon, vand, sirup og citronsaft i blenderen eller evt. food processoren. Tilsæt til sidst den knuste is og server i høje, klare glas.

Ingefærsirup
Lad sukker, den skrællede og finthakkede ingefær og vand småkoge i en gryde i 5 minutter. Tag gryden af varmen og lad det trække 30 minutter. Si ingefæren fra og hæld siruppen over på en kande.

All around the world

Ingredienser

1 lille kande svarende til 4 glas

  • 1/2 vandmelon af typen uden (så mange) kerner
  • 2 dl vand, 1 dl ingefærsirup (se opskrift nedenfor)
  • 1/2 dl citronsaft
  • + 4 håndfulde knust is


Ingefærsirup

  • 3 dl sukker
  • 5 cm frisk ingefær
  • 6 dl vand