#ff31a6

Sifs magiske julekalender

Sifs magiske julekalender
Udgave: 
1. udgave, udkommet i 5.000 eksemplarer + 5.000 eksemplarer i særproduktion til DS
Udgivet: 
2012
Sider: 
96
ISBN-nr: 
978-87-992090-1-9
Forlag: 
Tinkerbell Books
Grafisk design: 
Charlotte Windsløw Brixen
Fotograf: 
Sif Orellana

Sifs magiske julekalender – 24 velsmagendeog kreative idéer til sjove juledage er en smuk og stemningsfuld juleinspiraitionsbog pakket med nemme og lettilgængelige juleidéer, håndtegnede illustrationer og atmosfærefyldte farvefotos.

Bogen er skrevet af Sif Orellana, forfatteren bag bestsellerne Krudtugler & kanelsnegle, rollinger & roulader og Spilopper & stjerneskud. Den består af 24 opskrifter, kreative idéer og lege, der på nem og overskuelig vis får december måned til at emme af velsmag, kreativitet og julehygge. Bogen er krydret med et juleeventyr og et bonuskapitel med fire af forfatterens yndlingsopskrifter på julens bedste kager.

I Sifs magiske julekalender – 24 velsmagende og kreative idéer til sjove juledage finder du bl.a. honningmænd, nougattine, fortryllende rystekugler, kræmmerhus med mundgodt, pebernødder med overraskelser, snemands-slikkepinde, pakkeblomster, monsterstore snefnug, solbær-toddyer med indbygget julehumør og svenske “lussekatter”

Anmeldercitater: 

"Julen nærmer sig – december er på vej med levende lys, kreative projekter, forventninger, hemmeligheder og feriedage med tid og nærvær. Decembermåned er magisk og for de voksne nok også lidt hektisk, derfor er det dejligt at udvælge de projekter, der giver mening og skaber glæde.

Sif Orellana er en mester i at skabe magi i hverdagen og med ”Sifs magiske julekalender” giver hun lidt af magien videre. 24 kreative eller velsmagende projekter, som er med til at gøre december til noget helt specielt.

I bogen er der klassikere med et tvist og mange af opskrifterne eller ideerne er meget enkle, lige fra at lave søde hjerter af et par muffinsforme fra skuffen til hvid chokolade med lakrids. En af mine julefavoriter er Sifs opskrift på Svenske lussekatter, der serveres på Luciadag og heldigvis er denne skønne opskrift med i julekalenderbogen.

Sif Orellana forstår med sin sikre personlige stil, at fange sine læseres opmærksomhed. Hun rammer plet med sit insisterende ønske om, at skabe sine egne traditioner i en travl og hektisk hverdag. Men med god planlægning og inspiration lige ved hånden, er det oplagt,at plukke af de søde ideer og puste liv i hverdagen.

Her i huset skal vi helt klart kaste os over snemænd på pinde og den lækre nougatine – og mon ikke vi finder tid til at læse det søde juleeventyr om Rumpetut og den lille pandekagetyv, som du finder til sidst i kalenderbogen.

Den lille fine bog med de skønne billeder og illustrationer, er en oplagt værtinde/venindegave her i december – eller måske som årets mandelgave." - Bogblogger.dk (Anmelder Mette Bach Lindgaard)

Læsercitater: 

"En rigtig sød lille julebog fyldt med gode ide'er til den søde juletid. Der er både til de kreative stunder evt. med børnene og til velsmagende ting fra køknet. Som altid en rigtig god bog fra Sif.
Ville være en perfekt værtinde gave i juletiden.
" - Fru Milla (fra Saxo.dk)