#ff31a6

Rollinger & roulader

Rollinger & roulader
Udgave: 
1. udgave, udkommet i ca. 65.000 ekspl.- Nomineret til Verdens bedste børne- og familiekogebog i 2009
Udgivet: 
2009
Sider: 
278
ISBN-nr: 
978-87-992090-4-0
Forlag: 
Gyldendal
Grafisk design: 
Sister Brandt
Fotograf: 
Søren Gammelmark/Sif Orellana

Rollinger & roulader er den længe ventede efterfølger af bestselleren Krudtugler & kanelsnegle fra 2004. Hermed følger Sif Orellana succesen op med endnu en smuk livsstils- og inspirationsbog med fokus på en hverdag med børn. 

Bogen byder på opskrifter, lege, kreative aktiviteter, tips og idéer, man kan have gavn og glæde af hele året rundt. Der gøres holdt ved begivenheder og højtider, gamle traditioner bliver vakt til live, og nye ser dagens lys. Indimellem er der blevet plads til refleksioner over livet som børnefamilie og til en lille buket af charmerende historier til oplæsning. Alt er illustreret med masser af herlige, stemningsfulde og farvemættede fotos af Søren Gammelmark. 

Så spænd sikkerhedsbæltet, og bered dig på en oplevelsesrig rejse ind i Sifs kreative og gastronomiske univers.  

Du kan købe bogen online her.

Anmeldercitater: 

1. anmeldelse:

»Endelig endelig endelig – i dag udkommer Sif Orellanas bog: Rollinger og roulader. Det er en bog med opskrifter, tips og idéer til familier med børn. Bogen har været værd at vente på og den lever i den grad op til forventningerne. For forventningerne har været store. Rollinger og roulader er en selvstændig efterfølger til Krudtugler og kanelsnegle, der udkom i 2004 og er solgt i 55.000 eksemplarer.

Sif har arbejdet længe på bogen der bugner af søde anekdoter, lækre opskrifter, kreative idéer og små søde historier til oplæsning.

Bogen er skrevet med udgangspunkt i Sif Orellanas eget liv – en travl mor til 3 drenge, ønsket om at nå det hele, gøre det godt og få hverdagens kabale til at gå op. Vi ønsker det ”gode liv”, et liv fyldt med oplevelser, udvikling og indtryk. Vi vil realisere vores idéer og projekter og skabe en god base for vores børn, familie og venner. Det er store tanker der rammer godt ind i målgruppen for bogen, nemlig travle mødre der er klar til en guidet tur rundt i Sifs kreative og gastronomiske univers.

Her er gode idéer til de forskellige årstider, til hverdag og fest og til projekter med eller uden børn i køkkenet. Og selvom der vil være opskrifter, hvor de mindste ikke kan give en hjælpende hånd, er de garanteret klar på at prøvesmage, pynte, pakke ind og dele ud.

Godt gået Sif – det har været en hård fødsel, men tillykke med det nyeste skud på stammen. En anbefalelsesværdig bog til julegaver til søstre, svigerinder, veninder, mødre og svigermødre« - www.bogblogger.dk, 2009

...........

2. anmeldelse:

»Så er Sif Orellana tilbage med en efterfølger til successen Krudtugler & kanelsnegle. Og hvilken fornøjelse!

Udover at indeholde endnu flere af Sifs lækre og nemme opskrifter og flere forslag til sjove børnelege og kreative indslag i hverdagen, er der i Rollinger & roulader også sat fokus på mors velvære og nye familietraditioner. Sif kommer med forslag til venindeklubber, løbeture, fætter-kusine weekender og noget så dybsindigt som hjælp til udarbejdelse af en regulær livsplan. Der er kort sagt lagt i selen til ægte livsnyderi i form af dyrkelsen af samværet med familie og venner, men også i form af dyrkelsen af dig selv og dit eget velbefindende.

Disse nye elementer og den udvikling der er sket siden Krudtugler & kanelsnegle gør, at man som læser - og flittig bruger af netop Krudtugler & kanelsnegle-ikke føler at man blot sidder med en gentagelse af forgængeren, men derimod med en helt ny bog, der dog stadig støtter op om grundprincippet om gennemtestede, og derfor også utroligt brugbare, idéer og opskrifter som i den forrige bog...« (læs resten af boganmeldelsen her) -www.rundtombogen, boganmeldelse af Lisbeth Høier Harpsøe

Læsercitater: 

"Endelig fik jeg et eksemplar af "Rollinger og roulader". Og jeg må sige,at jeg ELSKER den allerede! "Krudtugler og kanelsnegle" er min BIBEL, som altid bliver hevet frem, når jeg har brug for at finde opskrifter eller gode idéer. Så nu må vi være ude i "Det gamle testamente" og "Det nye tastamente" !!! TOTALT FANTASTISK!Kærligst en stor fan :)" (Anne Mette Møller, en dejlig mail via min hjemmeside)

"Jubiiii jeg købte rollinger og roulader igår og den er bare lige så god som forgængeren!!!" (Lise Christensen, medlem af fanklubben Krudtugler & kanelsnegle på Face Book