#ff28a2

Karolines nye køkken

Karolines nye køkken
Udgave: 
1. udgave
Udgivet: 
2008
Sider: 
50
ISBN-nr: 
9788799250905

I marts 2008 udgav Arla en ny kogebog: Karolines nye køkken  et oplag på 300.000 eksemplarer. Et halvt år forinden fik jeg et spændende opkald fra leder af Karolines Køkken, Tove Færch, der spurgte, om jeg kunne have lyst til at deltage som gæstekok. Det havde jeg! Vi er i alt fire gæstekokke, der byder ind med vore favoritretter i bogen: Chefredaktør Anne Knudsen fra Weekendavisen, kultursociolog Christian Stenbak Larsen, der underviser på Suhrs Seminarium, Morten Strunge Meyer fra Kræftens bekæmpelse og undertegnede.

Kogebogen handler om middagsmåltidet i børnefamilier og er bygget op omkring de fire årstider. Den støtter princippet om at servere tre sunde retter til aftensmåltidet - uden at bruge mere tid på at tilberede maden. I bogen præsenteres i alt 30 lækre og nemme hverdagsretter, der alle overholder de officielle anbefalinger om fedtenergiprocent og indhold af frugt og grønt. Jeg bidrog med en nem og meget lækker firskeret, som også optræder i min Rollinger & roulader, samt diverse andre retter, der er skrædersyede til børnefamilier.

Du kan se en "bladre-udgave" af bogen her. Bogen koster 50 kroner og kan købes her.

Anmeldercitater: 

Læsercitater: