#ff31a6

Indlæg fra oktober 2014

God weekend!

Kære alle sammen

Rigtig dejlig weekend herfra! På billedet ser du, hvad jeg foreslår at putte ned i kurven, når I bevæger jer i efteråret. Opskriften er med i mine "Slyngler & stanglakrids" og er døbt: "Den dag laksen blev “wrappet op” med guacamolen".

Det er knap 6 timer endnu, at min "Gartnerinden & Lykkesmeden" kan fås til en helt crazy efterårspris, kun 149,- (normalpris 349,95-). Så vil du forkæle dig selv her i den kolde læse-hyggetid, vi har taget hul på - eller sikre dig julegaven til veninderne - er det nu, du skal slå til :) Du opnår rabatten her.

Rigtig dejlig weekend!

Kh.
Sif

Forkæl dig selv eller sikr dig den perfekte julegave til vendinderne

Kære du, der læser med her.

I sidste uge valgte jeg - i anledning af efterårsferien - at køre en tidsbegrænset kampagne på "Gartnerinden & Lykkesmeden", hvor du helt ekstraordinært kunne købe den til 149,- (normalpris 349,95). Interessen var overvældende, og da jeg oplever, at bogen virkelig kan gøre en forskel og inspirere dig og andre kvinder ude i det danske land til at skabe et liv, der er endnu tættere på dine drømme, har jeg valgt at forlænge tilbuddet, så det gælder til og med i morgen, fredag den 24. oktober. Det giver dig også mulighed for at sikre den ideelle julegave til veninderne, din søster, mor, kusine eller andre - den er genial at tage hul på det nye år med, da den giver masser af inspiration til nytårsfortsæt, som er overskuelige at gå til og med til at skabe større trivsel og glæde på vigtige områder af dit liv. I anledning af tilbuddet, som du kan opnå ved at gøre ind via dette link, bringer jeg et interview, som Bogklubben Bolig & Livsstil bragte i forbindelse med præsentationen af "Gartnerinden & Lykkesmeden" som "Månedens bog".

Hvordan fik du idéen til "Gartnerinden & Lykkesmeden"?
Det er lidt sjovt, men idéerne til alle mine bøger er faktisk udsprunget af et personligt behov for en bog, der kunne inspirere mig på vigtige områder af mit liv. Hver gang har jeg fundet ud af, at den bog, jeg søgte, ikke fandtes på markedet, og det har givet mig motivationen til selv at skrive den.

Hvad var det for et behov, der gav dig idéen til bogen?
Det var et behov for en bog, en slags livsbog, der kom hele vejen rundt om den moderne kvindes livssitua- tion og forsynede mig med viden om og nyttige redskaber til alt fra lykke til mad og sund livsstil, familieliv, job & karriere, motion, forældreskab, mindfulness, tidsstyring, selvudvikling osv. Ligesom mange andre kvinder har jeg også et ønske om at udvikle mig som menneske, suge til mig af alt det gode i livet og samtidig favne over alle de opgaver, forpligtelser og krav, et moderne liv kræver. Men hvordan gør man det? Det var det, jeg ønskede at udforske og give inspiration til i min bog.

Hvem er gartnerinden og lykkesmeden, som du har brugt som titelbærere til bogen?
Det er symbolske figurer, som vi hver især har brug for at træde i karakter som, for at skabe et liv så tæt på vores ønsker og drømme som muligt og få det optimale ud
af de forudsætninger, vi har på det gældende tidspunkt. De er gennemgående figurer i min bog, og læseren introduceres til dem via et eventyr, jeg selv har

Du skriver i bogen at ansvaret for vores egen lykke ligger hos os selv – og at hvert eneste minut er en mulig ny begyndelse for at skabe det liv, vi længes efter. Det lyder nemt – er det noget, vi alle kan gøre?
Det er ingenlunde nemt, men det er noget, vi alle kan gøre, og ingen siger jo, at vi skal komme sovende til at skabe os det liv, vi fortjener og ønsker os. Der skal gøres en indsats. Til gengæld er udbyttet forbløffende, og „en rejse på tusind mil starter jo med det første skridt,“ som den kinesiske filosof Lao-Tzu sagde. I bogen får du masser af gode råd og idéer til, hvordan du kan påbegynde rejsen.

Du kan købe bogen til den den helt crazy efterårspris her - husk tilbuddet kun gælder til og med i morgen, fredag den 24. oktober.

Med ønsket om en dejlig dag!

Kh.
Sif