#ff28a2

Vinderne afsløres i morgen

Kære alle sammen

Sikken smuk morgen at vågne op til! Efteråret kan være så skønt, når solen stråler og himlen er tindrende blå, luften ren og temperaturen frisk. I dag vil jeg udarbejde den endelige liste over alle jer, der fik en opskrift, en kreativ idé eller et tip med i Spilopper & stjerneskud. Hver og én af jer er nævnt med navns nævnelse under præsentationen af jeres idé, og jeg er stolt og beæret over at kunne inddrage jeres bidrag i min bog. Så i morgen præsenteres den endelige liste her på bloggen, og alle der optræder på den vil om en måneds tid kunne finde et gaveeksemplar af "Spiloppen" i deres postkasse med en lille signeret hilsen fra mig på én af de indledende sider.

I går blev min dag lidt lang. Var først i seng et stykke ud på natten, da opgaverne lige pt. er mange. Udover at bogen skal gøres endeligt klar til tryk, er der også en del lanceringsplaner, der skal forberedes, pressemeddelelser, der skal skrives, marketingmaterialer, der skal udarbejdes osv. Så der er godt gang i kasket-skifteriet lige for tiden. Det er sjovt, jeg nyder variationen og at blive udfordret i mange discipliner, og samtidig glæder jeg mig rigtig meget til, at bogen er kommet godt til verden og lanceringen kører med alle de tiltag, det nu kræver at gøre klar forinden.

Jeg ønsker jer alle en vidunderlig søndag. Billederne på dagens blogindlæg er skudt fra stuehuset og haven på vores tidligere landsted, hvor min kæreste, jeg og vore fem unger boede et år af vores liv med heste, marker og trækroner, der strakte sig helt op i himlen lige udenfor hoveddøren.