#ff28a2

Vinderne af Gartnerinden & Lykkesmeden + shufflebooks er...

Så blev vinderne af min lille give away-konkurrence fundet. Hele 157 deltagere lagde et lod i bøtten, så det er jo helt vildt imponerende. Tak til alle jer, der deltog :)

Vinderne er nu fundet via Random.org. Det blev nummer 138 og nummer 18, dvs. følgende to deltagere:

Ulla Gehrt  og Maria Madsen

Stort tillykke til jer to. Faktisk kunne jeg ikke lade være med at smile, da jeg læste Ullas kommentar, for hun havde skrevet: "Tænk at fået mail der starter: "tilykke, du har vundet..." og at det så ikke var spam. Kunne være dejligt at vinde den nye bog og nyde den i vinteraftnerne." Det gik nu i opfyldelse. KÆMPE tillykke igen-igen. Send mig jeres adresser og gaverne er på vej til jer om en god håndfuld dage.

Til alle jer, der desværre ikke var heldige denne gang og godt kunne tænke sig en "Gartnerinden & Lykkesmeden" til samlingen derhjemme, kan jeg henvise til Adlibris, der lige nu forhandler den til 265 kroner (vejl. udsalgspris 349,95 kroner). Du kan købe den her og få den bragt lige til døren.

LONDON-EKSPEDITION

I morgen meget tidligt - faktisk i nat - bimler vores vækkeur for at få os ud af fjerene og afsted mod Billund Lufthavn. Drengene og jeg skal på en lille ekspedition til London i fire dage for at samle materiale til Storbysrejsebogen og Slyngler & stanglakrids. Vi har lagt et program, vi glæder os meget til at gennemleve. vi skal spise morgenmad på Jamie Olivers nye café og Recipease shop i Notting Hill og hvis vi er rigtig heldige får vi også lejlighed til at gæste hans italienske restaurant, Jamie's Italien ved Covent Garden. Vi skal besøge Warner Bross-studierne, hvor Harry Potter blev optaget, og ja, listen er lang og forventningerne høje. Jeg glæder mig til at fortælle om vores oplevelser, når jeg kommer hjem igen. Computeren får nemlig fri i disse dage, men med kameraet om halsen og kuglepennen i lommen, skal alt det bedste af London nu alligevel nok komme med  hjem og blive omsat til oplevelsesrige og forhåbentlig inspirerende bøger. Vi vil i hvert fald gøre vort for, at dette går i opfyldelse.

Rigtig dejlig uge.