#ff28a2

Vil du med ud at rejse?

Så vil jeg invitere dig med på 'Rejsen til sundhed' :)

Dette er netop titlen på min første danske udgivelse på Tinkerbell Books af eksterne forfattere. Og hvor er jeg dog bare begejstret for dette fantastiske bogprojekt realiseret så imponerende af forfatterne Anja Ballegaard og Zenia Santini. Vi tilbragte hele dagen sammen i går i selskab med dygtige redaktør Hanne Rask til et af processens sidste redaktionsmøder, hvor vi gennemgik hele den færdige bog på print fra først til sidst og lavede de allersidste justeringer.

Og wow en bog, det er blevet til! En sundhedsbog kombineret med den skønneste opdagelsesrejse, der tager dig med ud i verden og introducerer dig til nogle af vor tids største, mest indsigtsfulde eksperter indenfor hele viften af sundhedsgrene: Sebastian Pole, grundlæggeren af Pukka Herbs, der fortæller om urternes helende egenskaber, Dr. Anvar, der er overlæge på et ayurvedisk hospital i Indien og bruger kost og yoga som ”medicin”, Dharmaraja Iyer, der er astrolog og vegetar, Sherrie Carter, der er psykolog og ekspert i stresshåndtering for kvinder – og mange, mange flere.

Med denne bog i hånden vil du blive en del af en besætning, der griber de chancer, livet byder os. Anja og Zenia er rejseguides, og har forsynet sig med kompas, kikkert og notesbog, spidset blyanten og har lagt begrænsningerne bag sig på deres rejse ud i verden for at afdække, hvordan vi helt almindelige mennesker integrerer sundhed i vores liv uden at vende alt det ryggen, der giver os livskvalitet.

Her til morgen er coveret kommet endeligt på plads, så det vil jeg lige vise dig her. Bogen udkommer 5. november, bliver på 312 sider og vil få en vejl. udsalgspris på 299,95 kroner. Jeg er ved at arrrangere et forsalg gennem SAXO, hvor jeg vil se, om jeg kan lade mine bloglæsere høste en lille fordelsrabat ved at købe den gennem min blog. Så hold øje med bloggen, hvis du kunne tænke dig at komme med på en opdagelsesrejse, der tager dig med rundt i verden i jagten på livets store sundhedsspørgsmål, og som giver dig viden og inspiration til at fortsætte din egen rejse mod et mere harmonisk og lykkeligt liv.

Læs mere om bogen ved at klikke læs mere nedenfor.

Rejsen starter på et cafeteria i New York. Anja og Zenia er begge naturopather og ved en masse om sundhed, men alligevel kæmper de med sukkerafhængighed, fordøjelsesproblemer, svingende vægt, stress og manglende motivation til at gøre motion til en naturlig del af deres liv. Derfor beslutter de sig for at opsøge en række af verdens førende sundheds- og livsstilseksperter og høre deres bud på, hvordan vi kan lære at leve naturligt og i overensstemmelse med vores krop og sind. Anja og Zenia skiftes til at føre pennen og med humor og begejstring beretter om en rejse fyldt med uforudsete og spændende oplevelser. Bogens afsluttende Sundhedsudfordring på 8 uger sam- ler al din nye viden og inspiration og hjælper dig med at få styr på søvn, fordøjelse, kost, vægt, motion og stress – og med at fortsætte rejsen og blive ved med at træffe de bedste og mest naturlige valg for dig og din krop.

Håber, du har fået blod på tanden til at tage med på rejsen :)