#ff31a6

Vil du med i køkkenet, så tilmeld dig min madskole den 8. sept. kl. 11-12.30

Den 6.-8. september lyder startskuddet til årets store Food Festival på Tangkrogen i Aarhus - et samlingspunkt for alle gourmeter og madentusiaster, private såvel som professionelle. Sidste år gæstede intet mindre end 27.000 gæster og over 200 aktører og kokke festivalen og gjorde dermed begivenheden til en succes, der langt oversteg arrangørernes forventninger. Igen i år bliver nyeste viden og lærerige madoplevelser serveret på Tangkrogen, og fokus er i år særligt lagt på at inddrage publikum i leg, smag og viden.

Det lyder da som en begivenhed, man ikke må gå glip af, og det sker heller ikke for mit vedkommende, for jeg har nemlig takket ja til at selv at stå i spidsen for en madskole, og det glæder jeg mig rigtig meget til!

Så hvis du og dit barn kunne tænke jer at mødes henover skærebrættet og bageskålen den 8. september kl. 11-12.30, og få en god portion frisk inspiration med jer hjem, vil jeg se frem til at byde jer velkommen. Fokus vil være på KRAM I MADKASSEN, og du og dit barn involveres selv i madlavningen. Inden vi skilles, vil I få små smagsprøver med hjem på jeres hjemmegjorte madpakkehits. Hvis jeg har vakt din interesse, kan du se priser og evt. booke plads på min madskole her. Der er kun plads til 24 deltagere i alt på holdet, og det er efter først-til-mølle-princippet. Så tøv ikke for længe, hvis det kunne være noget for dig og jer :)

Læs evt. mere om Food Festivalen her og tilmeld dig deres nyhedsbrev.

Der er også mange andre spændende kokke og gourmeter, der afholder mad- og kokkeskoler under festivalen. Klik på billedet nedenfor for yderligere information.