#ff31a6

Vi fejrer sommerferiestarten med attraktivt weekendtilbud til 69,95-

Jubiii, så lød startskuddet til sommerferien. Det har mine unger ventet på med stor forventning. Og ja, det er dejligt med lidt ferie i kalenderen, og det skal da fejres!

For at dele glæden ved ferien med jer, har jeg i dag og i morgen skruet en særlig attraktiv pris sammen på én af bøgerne på mit forlag, nemlig ebogsudgaven af "Rejsen til sundhed", som du  i dag og i morgen (lørdag og søndag den 28. og 29. juni) kan købe til kun 69,95 KRONER ved at klikke her.

Normalprisen for ebogsudgaven er 109,95 og 299,95 for den trykte udgave.

I bogen, skrevet af de to videbegærlige sundhedsfoodies Anja Ballegaard og Zenia Santini, kommer du med ud på en forunderlig rejse - til USA, Indien og England - hvor du introduceres til nogen af verdens fremmeste sundhedseksperter. De to forfattere, der selv er uddannede naturapater, samt de internationale eksperter, de møder på deres rejser, deler ud af deres viden indenfor hele sundhedspaletten, og det er ikke småting, de indvier dig i. Alle tips og idéer er nemme at gå til og integrere i din hverdag. Og oveni hatten får du masser af nye lækre, sunde opskrifter fotografereret af dygtige Ditte Ditte Lykke Ingemann fra Thefoodclub.dk.

Bogen bringer dig altså dels ud på rejser til spændende destionationer, hvor du både møder mennesker indenfor hele sundhedsfeltet, som du kan lade dig inspirere, motivere og berige af. Dels får du massevis af lækre, sunde opskrifter rige på nogen af de sundeste fødevarer, man kender til. Du udstyres med nemme programmer til at komme igang med yoga, meditation og meget andet. Der er tips til sunde, sukkerfri snacks, lækre supper, juices og meget andet.

Tilbuddet gælder kun i dag og i morgen (lørdag og søndags 28. og 29. juni), så kunne bogen være noget for dig, kan du sikre dig den til den særlige sommerferiepris til kun 69,95, her :)

God fornøjelse!