#ff31a6

Undskyld jeg roder

Ja, som du måske har bemærket, er jeg i fuld gang med at re-indrette min hjemmeside. Der vil derfor være en smule rodet herinde, før jeg får alle undermenuer aktiveret og de sidste nye detaljer på plads. Håber du kan bære over med det for en kort stund.

Min blog er cirka 6 måneder gammel nu, og den er uden sammenligning blevet den mest læste side på mit site - ikke så overraskende, da det primært er dér, jeg præsenterer alt det nye. Så den er blevet flyttet over på forsiden, og min nyhedsside er deaktiveret, da alle nyheder alligevel præsenteres på bloggen. Inden længe vil du også kunne navigere rundt på sitet via en række undermenupunkter ude i højre spalte. Her vil du blandt andet kunne se, hvordan du kan erhverve dig en gave hos mig, vinde et eksemplar af én af mine bøger, tilmelde dig mit nyhedsbrev.

Desuden vil jeg hver måned  udvælge "Månedens læserhit", der honoreres med et signeret eksemplar af  "Spilopper & stjerneskud", så snart den udkommer. Så mail endelig opskrifter, tips og idéer til mig. Jeg vil glæde mig til at høre fra dig.

Hvis du kommer fra et andet land og har lidt udfordringer med at forstå det danske, kan du også anvende en oversættelsesfunktion af mit site til mere end 50 sprog.

Så jeg glæder mig til at få lagt sidste hånd på indretningen og byde dig velkommen i de nye rammer inden så længe :-)

Rigtig god tirsdag til jer alle sammen :-)