#ff28a2

Ugens profil på aarhustoesen.dk

For nogle uger siden skrev Kathrine fra bloggen aarhustoesen.dk til mig og spurgte, om jeg havde lyst til at stille op til et lille interview på hendes blog om, hvad jeg holder af ved den by, der de seneste 24 år har dannet ramme for mit hjem, mit liv og min hverdag: Aarhus. Og ja, det ville jeg da, for om nogen holder jeg af den by, jeg valgte som min bopæl, da jeg var 19 år, og siden har taget min uddannelse i, stiftet familie og foldet mit arbejdsliv ud i.

I interviewet spurgte Kathrine blandt andet om: Hvad jeg elsker mest ved Aarhus? Hvor jeg nyder den bedste kop latte? Hvor jeg finder den bedste brunch? Hvad der er mit “hemmelige” sted i Aarhus – altså et sted ikke mange kender? Hvad jeg gør, når jeg skal forkæle mig selv lidt ekstra? Hvad jeg helst vil lave på en lørdag aften? og meget mere.

Hvis du har lyst til at læse svarene, kan du finde dem her.

Rigtig skøn weekend til dig. Jeg sidder selv og lægger allersidste hånd på 'Guld i gryden', som er efterfølgerne til 'Kram i madkassen' og vil blive fyldt med de dejligeste, nemme, hurtige og vanvittig velsmagende hverdagslækkerier til middagsbordet. Den udkommer 6. november, og trykstarten rykker nærmere. Så nu skal manuskriptet finpudses, så det kan overdrages i grafiker Charlotte Brixens magiske hænder og forvandles til et indbydende visuelt univers fuld af stemning, duft og sanseindtryk.

Kram i madkassen - lige nu kan du få e-bogsudgaven til 82,- (Gælder kun to dage endnu)

Husk i øvrigt, at du indtil mandag morgen kan få fingrene i min nye madpakkebog til kun 82,- alt incl. hos SAXO. De holder nemlig fødselsdag, og det kommer også kunderne til gode. Tilbuddet gælder dog KUN I KORT TID. Så skynd dig at bestille her, hvis det kunne være noget for dig - så har du min nye bog øjeblikket efter over mailen.