#ff31a6

Tv og kultur i kalenderen

Der er godt gang i mit nye liv som tv-programtilrettelægger og programvært i denne tid. 1. marts rykker jeg igen tilbage til skriveværkstedet og kaster mig over arbejdet med min nye bog, men her i januar og februar står der "tv" og "kultur" henover kalendersiderne. I dag lod jeg mig interviewe til Århus Stiftstidende og på onsdag skal vi have skudt pressefotos i et atelier på havnen. I denne uge har vi på programmet at følge i hælene på en kendt østjysk filmskaber, der brænder for sin metier og har den utraditionelle, skæve og originale tilgang til livet, der gør personligheder i den kreative branche så inspirerende at være sammen med. Masser af tanker blev vakt ved mødet med skulptør Liné Ringtved Thordarson i fredags, og hvis du ikke allerede er bekendt med hendes, efter min mening, bragende skønne skulpturer, så kan du lige klikke ind her og få en lille forsmag. Billedt på dagens indlæg er fra Linés hjemmeside.