#ff28a2

Tid til et museumsbesøg og til snart at fatte pennen påny

Så er min tid som tv-vært og programtilrettelægger ved at være vel ovre. Jeg skød min sidste sekvens med Lene Kaaberbøl i sidste uge og satte derved punktum for et næsten tre måneder langt optagelsesforløb. Det har været rigtig sjovt, spændende og lærerigt at prøve kræfter med mediet. Hvad jeg ved nu er, at det slet ikke er "bare så'n lige" at kaste sig ud som vært og tilrettelægger. Mange færdigheder skal tilegnes og det kræver tid og en god portion mod, viljestyrke og nysgerrighed at udvikle sig i rollen og få spørgeteknikker, op- og nedlæg, en naturlig omgang med kameralinsen osv. forankret på rygraden. Helt garvet er jeg bestemt endnu ikke, men jeg har da taget mine første forsigtige skridt på vejen, og det har værett priviligeret og inspirerende at få lov at prøve. Og nu hvor forløbet er vel overstået, må jeg indrømme, at jeg også finder det dejligt at skulle tilbage til min skrivehverdag igen. Jeg glæder mig til at gå nogle måneder i møde rige på  fordybelse efter en begivenhedsrig tid fuld af udadvendte aktiviteter.

I går, søndag, vågnede vi op hjemme hos os med lyst til at få en fælles oplevelse som familie. Så vi vendte lidt på mulighederne henover morgenbordet og endte med at sætte kurs mod ARoS Aarhus Kunstmuseum for at besøge Olafur Eliassons regnbue (på taget) og se den nye udstilling, "Faces" af Tony Oursler. Meget dejlig tur, som både voksne og børn nød. Selv har jeg jo arbejdet som arrangementschef på ARoS i tre år, før jeg sprang ud som selvstændig med egen forlagsvirksomhed, så jeg har et særligt forhold til museet og nød gensynet og atmosfæren dernede.

Hvis du endnu ikke har set udstillingen og har lejlighed til at lægge vejen forbi, kan jeg varmt anbefale den.

Håber du har nydt din weekend og har fået taget godt hul på en ny frisk uge. Dejligt, at der kun er få dage til påskeferien, som vi har nedtælling til hjemme hos os. Håber påskevejret må blive rigtig dejligt - husk i øvrigt at minde børnene om gækkebrevene, hvis de skulle have glemt dem. Det er sådan en nem, sjov og hyggelig lille tradition :-) I "Spilopper & stjerneskud" har jeg i øvrigt et stort kapitel med om påsken med en masse nemme opskrifter, tips og idéer. Så dér er der nok at kaste sig over for de, der måtte have lyst til lidt inspiration :-)

Rigtig dejlig mandag.