#ff28a2

Tanker midt i penselstrøgene

Her i weekenden er vi krøbet i malertøjet og har svunget penslen i det hus, vi flytter ind i i vinterferien, fra formiddag til sen eftermiddag. En god flok af børnene og deres venner er kaldt ind til opgaven, og de hænger i til rytmerne af de seneste hits på deres medbragte Iphonedrevne anlæg. Der er nogen kvinder (og især mænd), der er ørne til sådanne opgaver. Dem beundrer jeg, og jeg kan desværre ikke indskrive mig selv iblandt dem. Min tålmodighed sættes i den grad på prøve, og jeg synes, resultaterne indfinder sig alt for langsomt. Så som i så mange andre situationer, hvor mekaniske handlinger skal udføres (som for eksempel, når jeg luger bede eller støvsuger), nyder jeg at træde ind i, hvad jeg vel bedst kan beskrive som mit "parallelunivers", hvor jeg kan lade konturene af kommende bøger træde tydeligere frem for mit indre øje, få nye idéer, lægge planer for det kommende år osv. Måske kender I det fra jer selv. At sidde i toget uden en bog eller computer, hvor togets rytme er vuggende, tiden er lang og gøremålene få, dér er det oplagt at lade sig opsluge af tanker og drømme sig lidt væk i spændende nye projekter, muligheder, rejser, initiativer eller lignende. Og ja, det er altså sådanne tankerejser, jeg begiver mig på i disse dage, hvor penselstrøgene glider frem og tilbage, frem og tilbage,

I sær går jeg også tænker lidt over, hvor dejligt det bliver at komme igang med min nye bog omkring 1. marts. Jeg glæder mig til fordybelsen, roen og tiden foran tastaturet. For det er jo her, jeg virkelig befinder mig godt, og er jeg væk fra det for længe, mærker jeg hurtigt længslen. Og så tænker jeg over noget andet, jeg godt kunne bruge lidt hjælp til. Jeg har fået en forespørgsel fra en forhandler af mine bøger på en række temaudgivelser. Det er en spændende opgaver, for mange forskellige vigtige områder kan foldes ud her og gives inspiration til. Prismæssigt vil sådanne bøger kunne ligge på et meget overkommeligt niveau, og det er også en god ting - så kan alle være med. Jeg har en række gode idéer i tankerne, men vil nyde at høre jeres input også. Hvilke temaer kunne I have lyst til at få foldet ud? Jeg vil blive rigtig glad for at høre jeres idéer :)

Skøn dag til jer - nu fløjter gemalen i fløjten. En ny dag med penselstrøg venter.