#ff28a2

Summende travlhed inden allersidste photoshoot

En summende travlhed har sænket sig over mine stuer i disse dage. I morgen er den allersidste photoshoot på tapetet, og her skal den sidste håndfuld Allehelgens- og juleopskrifter og idéer i hus. Så mine indlæg er lidt korte i disse dage, og i går nåede jeg det desværre slet ikke. Og til de, der har skrevet til mig, vil jeg blot sige: TUSINDE tak for jeres hilsner - jeres svar kommer med lidt forsinkelse på grund af mit stærke fokus på at gøre bogen helt færdig, men det skal nok komme. Stol trygt på det :)

Til gengæld tager bogen mere og mere form. Min dygtige layouter, Charlotte Brixen, sender mig dagligt de dejligste opslag, som glæder mig så meget at se. Nedtællingen til trykstart er begyndt, og de sidste dage skal bruges godt. GLÆDER mig til at vise jer bogen meget, meget snart.

Billederne på dagens blogindlæg er i øvrigt fra påske- og børnekomsammenkapitlerne.

SKØN dag til jer alle.