#ff28a2

Studievært på ny kulturprogramrække på TV2 Østjylland

Så er det tid til at knytte lidt flere ord på, hvad det var for en spændende casting, jeg blev inviteret til i midten af december. Det var i forbindelse med TV2 Østjyllands søgning efter en studievært til en ny kulturprogramrække, der lanceres på stationens nye kanal pr. 1. februar. Programrækken præsenteres under titlen Folk i farver og er en helt ny serie, som angriber kulturlivet fra flanken. Det sker i 12 portrætagtige reportageprogrammer, som i hvert afsnit introducerer en udøvende kunstner fra Østjylland.
Kunstneren er ikke kun valgt på grund af sin kunnen – men også på baggrund af sit engagement, udadvendthed, livslyst, humor og evne til at sætte kulør på hverdagen. Med Folk i Farver er det ambitionen at skabe levende nærbilleder af malere, billedhuggere, grafikere, skuespillere, instruktører. filmfolk, installationskunstnere, forfattere, musikere – klassiske og rytmiske – dansere, keramikere, poeter og andre af kulturlivets aktører.

Jeg glæder mig rigtig meget til at kaste mig over den nye spændende udfordring, og det bliver dejligt at tage en afstikker fra arbejdet i forlaget og skriveværkstedet til den kulturelle arena, som jeg har haft så stor fornøjelse af at slå mine folder på i tolv år som marketingchef for Århus Festuge og arrangementchef på ARoS Aarhus Kunstmuseum . På mandag skal vi skyde "piloten", som den første udsendelse i rækken kaldes. Det bliver en spændende dag, som jeg ser frem til at berette mere om, når den er godt tilendebragt.

Ps. Billedet på dagens blogindlæg er skudt på ARoS for en lille håndfuld år siden, så det har egentlig ikke noget med min nye udfordring at gøre. Jeg var dengang konferencier og "vært" ved et stort modeshow på museet, så rollen den aften mindede mig lidt om den rolle, jeg har min debut i i næste uge. Spændende. En lille håndfuld sommerfugle basker godt i maven, må jeg indrømme, men hvo intet vover, intet vinder :-)

Rigtig dejlig aften.