#ff28a2

Store nyheder: Helt ny hjemmeside på vej

Hej kære læser.

Det er alt, alt for længe siden, at jeg sidst har sendt dig en hilsen herinde. Mit sidste indlæg blev uploaded nogenlunde samtidig med, at beslutningen om at åbne en helt ny café, Café Greenilicious, i Magasin i Aarhus, sammen med to partnere, og tiden derefter har været godt pakket med nye spændende tiltag og projekter, der fik mig lidt på afstand af blog-skriveriet. For 14 dages tid siden så en ny Café Greenilicious dagens lys, og mellem første og anden caféåbning har jeg også bragt min rejsebaserede workshop- og retreat virksomhed, Sisterhood Retreats, til verden samt fire nye kogebøger. Så det er ikke fordi, tiden har stået stille her hos mig; det er blot min tilstedeværelse herinde på bloggen og mine jævnlige bidrag, som har lidt lidt under, at jeg har valgt at bruge min energi på at skabe på andre fronter.

Lysten til igen at puste liv i min blog har dog længe huseret i mine tanker. Jeg savner sådan at dele nyheder om mine projekter, mine bøger, oplevelser, opskrifter og tanker om livet generelt, og jeg har derfor i et godt stykke tid arbejdet på at bringe en helt ny hjemmeside fyldt med inspiration, storytelling, rejsetips, opskrifter og meget andet til verden, og jeg håber inderligt, at du har lyst til at følge med på rejsen. Den er ikke helt klar til lancering endnu, men når den er helt parat til at byde jer indenfor, melder jeg det straks ud på mine FB-sider og på Instagram + herinde.

De seneste par år har jeg været priviligeret at folde en stor del af mit arbejdsliv ud i udlandet. Dette skyldes, at de fleste af mine workshops og retreats i Sisterhood Retreats løber af stablen i skønne områder af verden - i Paris, Rom, Toscana, på Mallorca, i København, i Sverige etc. Tips og idéer fra de steder jeg besøger, vil jeg glæde mig til at dele, og det samme gælder de sidste nyheder om mine bogprojekter, nye tiltag m.v. Min shop vil også vokse, og der vil blive direkte links til salg af mine bøger, workshops, retreats, foredrag m.v.

I mellemtiden kan du hoppe ind på Sisterhood Retreats og se lidt nærmere på min aktiviteter dér, hvis du har lyst. Glæder mig meget til at dele og inspirere på dansk igen. Det er en glæde at kommunikere på engelsk til et internationalt publikum, men det har nu altid været min allerstørste fornøjelse at skrive på mit modersmål og opbygge den tætte kontakt, jeg kan med ligesindede fra den lille plet af verden, vi er heldige at have slået rod.

Vi høres ved snart! 
Kh.
Sif

Så snart min nye hjemmeside, der kommer til at bære samme navn som denne - siforellana.dk - er i luften, annoncerer jeg det herinde og fejrer det med en serie særtilbud, som du bliver den første til at vide besked om. 

Masser af varme, spændte hilsener og tanker.
Sif