#ff28a2

Spilopper & stjerneskud næsten udsolgt - nyt oplag på vej :)

Kære alle sammen.

Hvor er jeg bare superstolt og glad over at kunne dele med jer, at 2. oplag af Spilopper & stjerneskud nu er på vej i trykken hos Narayana Press og vil være at finde på boghandlernes hylder om 3-4 uger. Hurra - hvilken glæde at nå dertil i "Spiloppens" færd ud i verden :-)

På Nordisk bogcenters lager, hvor tusindevis af bogtitler ligger og dagligt sendes ud til boghandlere og andre forhandlere, resterer nu, dags dato, blot 149 eksemplarer af "Spilopper & stjerneskud". Så nu er det tid til at skyde 2. oplag i gang, og i dag gav jeg grønt lys til trykkeriet om at købe papir hjem til produktionen.

"Spilopperne" udkom 7. november sidste år i et 1. oplag på 15.000 eksemplarer, og det var ikke uden en smule mavekneb, at jeg vovede pelsen og satte så stort et antal i produktion. Normalt sælger kogebøger af denne type omkring 3.000 eksemplarer, men Spilopperne er jo ikke blot en kogebog. Den er en ret omfattende og bredspektret familieinspirationsbog, der følger årets gang, og den er på den vis aktuel hele året rundt. Så jeg kiggede lidt på salgstallene til Krudtugler & kanelsnegle og Rollinger & roulader og lod trykkeriet købe papir ind til 15.000 eksemplarer. En stor satsning, for Spilopperne er jo udkommet på eget forlag, og med så stort et oplag, sættes hele familieformuen og mere til faktisk på spil. Men hvo' intet vover, intet vinder, og gudskelov lykkedes missionen, og de 15.000 spilopper fandt et hjem at blive budt velkommen i.

Så tusinde tak, kære læsere, for at tage så godt imod Spiloppen. Det er jeg meget taknemmelig for. Og tak også til de gode kræfter i Gourmand World Cookbook Awards, der så potentialet i bogen og kårede den til "Danmarks bedste børne- og familiekogebog" og nominerede den til "Verdens bedste". Sådan en modtagelse forpligter, og jeg vil gøre mit ypperste for at fylde min næste bog, "Gartnerinden & lykkesmeden" med så meget interessant, tankevækkende og inspirerende stof som overhovedet muligt. Processen er igang, og I er hjerteligt velkomne tll at byde ind og være med til at gøre "Gartnerinden" til den bedste inspirationsbog til moderne kvinder, der skrives kan :-)

Rigtig god aften.