#ff31a6

Special Award-edition af "Rollingerne"

Vil du være med til at bringe et NYT KAPITEL I ROLLINGERNE til verden sammen med mig?

I dag er det søndag, og samtidig dagen, hvor jeg har glædet mig til at fortælle jer om et spændende tiltag, Gyldendal til min store glæde har sat i søen. Som led i den internationale kåring af Rollinger & roulader som Danmarks bedste børne- og familiekogebog udarbejder vi en "Special Award-edition af "Rollingerne", som udkommer i et begrænset oplag til efteråret. Det bliver en udgave med et helt nyt kapitel på 24 idé- og inspirationsmættede sider med særligt udvalgte opskrifter, gode tips og idéer. Tredje marts 2011 afgøres det jo i Paris, om Rollinger & roulader måtte være så superheldig at vinde en pris som Verdens Bedste indenfor sin kategori, og jeg må sige, at jeg næsten ikke tør tænke tanken om, at det skulle kunne lade sig gøre at vinde den store anerkendelse. Vildt overhovedet at være med, og det bliver drønsjovt og spændende at overvære kåringen og hente en masse god inspiration med hjem fra det store udland.

Uanset hvad, så bliver den særlige Award-edition dog til noget. Så går du lidt med en forfatter i maven og har lyst til at tage forsigtigt hul på at gå offentligt med en god idé eller opskrift, så har du nu chancen for at være med til at realisere dette spændende tiltag sammen med mig. 20 helt spritnye, nemme og skønne opskrifter, kreative tips og idéer skal med i det særlige kapitel, og ud af dem, vil jeg gerne lade 5 af idéerne komme fra jer læsere. Det skal være idéer, som passer til alle årstider og alle bud er hjerteligt velkomne. I bogen præsenterer jeg vinderne bag opskrifterne eller idéerne og fortæller kort om, hvorfra opskriften eller idéen stammer. Og alle vindere får naturligvis et frieksemplar af bogen med en personlig hilsen i fra mig med tak for samarbejdet.

GLÆDER MIG TIL AT HØRE FRA JER. I kan skrive til mig nedenfor dette blogindlæg og præsentere jeres idé, så alle kan læse med - eller skrive til mig via min kontaktformular.