#22ed18

Spaghetti al vongele i mindet af Rom

Kære alle sammen.

Så får I lige et hurtigt skud af de lækre små hvidløgs-, chili og persillevendte venusmuslinger, der øjeblikket efter billedet blev skudt med min mobil blev vendt med den friskkogte spaghetti og serveret rygende varm med et koldt glas hvidvin. Uhm, en himmerigsmundfuld. Min dejlige bedre halvdel og jeg har nydt den talrige gange her i Danmark og vist nok kun en enkelt gang i Rom, men nøj, hvor den smagte skønt indtaget i Italierners hovedstad tilberedt efter bedste italienske foreskrift. Den er superenkel at lave og smager næsten urimelig lækkert taget i betragtning, at den er så nem at fremtrylle. Den store udfordring består sådan set først og fremmest i at anskaffe sig de delikate venusmuslinger. Det er ikke altid så let, men velassorterede fiskehandlere har dem med jævne mellemrum, og har de dem ikke, kan du tit bestille dem hjem, hvis du lægger en ordre ind på dem. De koster omkring 100 kr. kiloet og til to voksne, skal du bruge ca. et kilo. Opskriften kommer med i "Bonden, hakkedrengen og den eventyrlige knapsuppe".

I dag står den på mere dummylayout-udfærdigelse samt layoutfeedback her hos mig. Tiden til trykstart nærmer sig, og bogen tager mere og mere form. Dejligt. En tur i skoven er dog også på programmet, så det glæder jeg mig til inden længe at nå til.

RIGTIG skøn søndag til jer alle.