#ff31a6

Sol og dejlige strandminder

I dag har solen strålet fra en blå himmel og kaldt dejlige billeder frem for mit indre øje af haveliv, strandture, sol og sommer. Det skønne vejr bragte mig i tanke om et skud, jeg knipsede på stranden for et par somre siden. Jeg havde taget en afspadseringsdag fra arbejdet og sat kursen mod stranden, så snart jeg havde afleveret mine drenge i skole, for at tage en morgendukkert. I vandkanten så jeg en mor og hendes to sønner bygge et sandslot. Tiden stod stille på en måde, man sjældent oplever i hverdagens travlhed, og det var bare så velgørende at ligge i sandet og mærke solens stråler efter at have nedsunket kroppen i det forfriskende hav.  Få ting kan gøre mig gladere end at tage en tur til stranden lidt udenfor den "normale besøgstid". Tit gør det bare én så godt at være tæt på vandet, at høre bølgernes skvulpen og slappe helt af med lave absolut ingenting. Du ved sikkert, hvad jeg mener :-)

Oplevelsen udløste, at jeg her til formiddag lod curseren på min computer køre helt ned til mine tre sommerkapitler i mit manuskript på Spilopper & stjerneskud og bare fordybe mig i skriveri om idégenerering om denne vidunderlige sæson. I kapitlerne vil I finde masser af bud på, hvad man kan lave, når man er i humør til at nyde en sommeraften med grill, bål, snobrød og lege i haven. Der er idéer til, hvad man selv kan fabrikere i hjemme-isboden, på masser af tips til sommerferiedagene, opskrifter på skønne lette sommermiddage, kølige drikke og meget mere. Det er dog stadig de kapitler, jeg har mest plads til dejlige input fra jer, så måtte I ligge inde med en super opskrift til grillen, en helt fantastisk snobrødsopskrift, en idé til, hvad børnene kan hygge sig med på bagsædet, når sommerferien går sydpå eller lignende, så hører jeg mægtig gerne fra jer.

RIGTIG dejlig onsdag aften til jer alle. Lad os håbe, solen skinner igen i morgen :-)