#ff31a6

Skærtorsdagsmorgen

Så nåede vi frem til Skærtorsdag, der af mange betragtes som den første påskedag. Påsken starter nu oprindeligt Palmesøndag, som er den søndag, vi nu har bag os. Skærtorsdag er dog den dag i ugen, hvor de fleste finder deres første feriedag.

Vi venter gæster i dag og går og forbereder deres ankomst. Vi startede dagen med en portion havregrød med rosiner, kanel og kold mælk akkompagneret af en frisklavet smoothie. Den så så flot ud med alle dens lag, så jeg knipsede lige et skud af den. Vi har frosset en ret jordbærsmoothie ned i en isterningeform, og de udgjorde "bunden" i smoothien. Dernæst kom friske hindbær, frosne blåbær, et lag mager hindbæryoghurt, en god håndfuld grov müsli med havreflager og andet godt, en lille håndfuld hele mandler, en god sjat økologisk appelsinjuice og et godt drys vaniljesukker.

Den smagte bare godt, kan jeg hilse at sige. Smoothies er og bliver en genial ting, synes jeg. Så forfriskende, fuld af vitaminer og fiber og ja, bare en skøn måde at tage hul på dagen. Jeg håber, I alle får en fantastisk Skærtorsdag.

Mange påskehilsner herfra os smiley