#ff28a2

Signering & smagsprøver i IKEA Aarhus 17. og 18. nov.

Kære alle sammen.

I skrivende stund er jeg ved at pakke tasken med ingredienser og remedier til mit besøg i Illums Bolighus på Amagertorv i København kl. 12-15. Jeg glæder mig. Det er skønt omsider at træde ud af skrivehulen og ud i virkeligheden, hvor alle jer læsere befinder jer. Herligt med lidt livlige dage igen med masser af spændende møder, snakke og oplevelser.

Jeg vil lige annoncere for et andet arrangement, jeg har på tapetet. Det er i IKEA Aarhus i næste uge - på torsdag og på fredag den 17. og 18. november kl. 15-18. Dér rykker mine drenge og jeg ind i IKEAs hyggelige demokøkken og får det til at dufte godt af jul og søde sager. Opskrifterne er fra "Spilopper & stjerneskud" og på dagen kan du - ligesom i Illums Bolighus - købe min bog til specialpris.

Jeg håber at se dig et af stederne. Det kunne være hyggeligt at hilse på dig :)