#ff28a2

Sifs foredrag til inspiration for familier med børn

Kære læsere
Forleden skrev jeg på Facebook, at jeg har et nyt foredrag i støbeskeen om "Rejseliv med børn", og det udløste en del uddybende spørgsmål om, hvad jeg ellers tilbyder af foredrag. Så det vil jeg lige bruge et par ord på her. Jeg udbyder endnu ikke selv mine foredrag, da opgaven med at sælge billetter, finde egnede rammer at tale i osv. er lidt for tungt for mig at løfte selv. Jeg er jo stadig "ene kvinde i bixen", så nu og da bliver jeg nødt til at række ud og alliere mig med dygtige samarbejdspartnere, for at få alle ender til at nå hinanden på bedste vis :)

Og ja, som jeg skrev forleden er jeg i fuld gang med at skræddersy et foredrag som er bygget op omkring alle de erfaringer og oplevelser, jeg har gjort mig i forhold til at rejse med børn. Som nogen af jer måske ved, har jeg de seneste tre års tid arbejdet ret målrettet på at samle materiale ind til en stor inspirationsmættet rejsebog for familier med børn, der tager læseren med både til NYC, London, Paris, Rom og København og forsyner hende/ham med alle mine bedste tips til skjulte skatte, hemmelige oaser, centrale og økonomiske hoteller/lejligheder, spisesteder, klassiske retter og bagværk, caféer, seværdigheder og meget mere. Jeg har endnu én i tankerne, som kunne blive en opfølger til den første, der inkluderer Berlin, Barcelona, Istanbul, Stockholm og Amsterdam. Og disse tips og tricks indgår selvfølgelig også i mit kommende foredrag. Du kan læse lidt mere om foredraget allernederst her nedenfor, hvor jeg også præsenterer dig kort for mine andre foredrag.

Måtte du høre til dem, der lige nu sidder og planlægger efterårets foredragsrække i dit regi, og måtte du finde et eller flere af mine foredrag vedkommende for din målgruppe, er du meget velkommen til at kontakte mig på mail@tinkerbellbooks.dk eller på 27858987. Og måtte du ikke høre til dem, der selv udbyder foredrag, men måtte du have lyst til at høre ét af nedenstående, må du hjertens gerne give idéen videre til dit lokale bibliotek og opfordre dem til at give mig et ring. Så ser vi, om det ikke kan få det hele til at falde godt på plads. Alle foredrag præsenteres løbende inde på mine FB-sider, hvor du er meget velkommen til at melde dig som "følger" her eller sende mig en FB-invitation

Glæder mig til at høre fra dig.

1) KUNSTEN AT LEDE ET LOPPECIRKUS
At få en hverdag med jobs, familieliv, praktiske opgaver og gøremål m.v. til at gå op, kan være en ledelsesopgave af de mere avancerede. Ønsket om at få familietid til at gå hånd i hånd med professionelle ambitioner, tid til motion, vennerne, hobbies m.m. kræver balancekundskaber af ypperste klasse. I dette foredrag beretter jeg om, hvordan jeg selv varetager denne opgave, og kommer med mine bud på, hvordan vi alle med små greb kan skabe mere nærvær og sammenhold i familien og nå et stykke tættere på at opnå den eftertragtede balance mellem individualitet og fællesskab, familieliv og karriere

2) AT BRINGE DRØMME PÅ VINGER
Foredraget handler om, hvordan man hjælper en drøm ud af rugekassen og fører den fra tanke til handling. Mange drømmer om et liv som selvstændig, om en anden balance mellem arbejdsliv og familieliv, om at komme mere ud at rejse, at skifte karriere, at flytte til udlandet, skrive en bog, gøre sin private hobby til sit levebrød m.v. Men hvordan får man ført drømmen ud i livet ? I foredraget beretter jeg om mine egne erfaringer hermed og forsyner jer med tips til, hvordan I får taget de første skridt henimod de mål, I ønsker at realisere, krydret med værtøjer og step-by-step-planer hentet fra bl.a. den positive psykologi, som jeg er ved at tage en mastergrad i på Aarhus Universitet.

3) DET MAGISKE MADLABORATORIUM
I dette foredrag fortæller jeg om tilblivelsen af mine kogebøger: Hvor og hvornår jeg får nye idéer til dem, hvordan jeg inddrager mine sønner i processen, hvilken mad vi bedst selv lide, og hvad jeg oplever, måltiderne betyder for familielivet? I foredraget vil du også kunne høre om, hvordan du med succes kan introducere børnene for hjemmelavet sund slik til Disneysjov, om kræsenhed og hvad man kan gøre ved det, om værdien af hyggelige madtraditioner, om at forvandle køkkenet til et magisk madlaboratorium og om hvordan man med et snuptag kan gøre børnenes madpakker mere spændende!

4) REJSELIV MED BØRN
Lige siden mine sønner var helt små, har de været vant til at følge mig rundt i verden på små og længere eventyr. Vi har haft fornøjelsen af at gæste både Paris, Rom, London, NYC, Mallorca og mange andre skønne destinationer og har gjort os en masse erfaringer med, hvordan man får en rejse til at blive en god oplevelse for såvel børn som voksne. Det handler meget om lægge nogle gode planer, om at uddellegere ansvar, skabe en stærk fællesskabsfølelse efter bedste spejderånd: Én for alle, alle for én. I foredraget præsenterer jeg jer for vore bedste tips og tricks, anbefalinger og idéer til hvordan jeres ferie bliver en sikker succes. Jeg kan både fokusere ind på én af byerne eller dem alle - det er jeres valg.