#ff28a2

Så uploades manus til trykkeriet i denne uge

Der arbejdes på højtryk i disse dage, så jeg beder jer undskylde, at jeg har lidt forsinkelser på på mailfronten. Jeg vender tilbage så snart arkene til min bog kører igennem den store trykmaskine på Narayana Press i Odder.

"Spiloppernes stjernespil" er ved at blive designet i disse dage. Det er et aktivitetetspil, som vil være at finde inde bag et foldet fransk smudsomslag på bogen. Smudsomslag af denne type er slet ikke noget, man normalt ser i Danmark, for det er alt, alt for dyrt at producere. Men nu er jeg jo selv blevet forlægger, og mit dybfølte ønske om at gøre en forskel, levere noget af kvalitet, der hæver sig over, hvad man ellers finder på hylderne giver mig mod til at prøve det af. Og så håber jeg bare inderligt, at I vil synes om det, og have lyst til at investere i min bog. Prisen på 299 kroner fastholder jeg. Den ændres der ikke på - selvom bogen faktisk vokser fra 276 sider (Krudtuglernes og Rollingernes sideantal) til 308 sider. Der ryger så mange bøger ud hver eneste dag i Danmark, så hvis man skal føle sig motiveret til at investere i én af dem, skal den virkelig byde på noget, og det håber og arbejder jeg ihærdigt på, at Spilopperne vil komme til. Så nøj, hvor er jeg spændt på at høre jeres modtagelse :)

Nå, tilbage til arbejdet - det kalder nemlig rigtig meget i disse dage. I øvrigt er billedet på dagens indlæg fra julekapitlet, som fyldes med 24 søde, kreative og hyggelige opskrifter, tips og idéer.

SKØN dag til jer alle.