#ff28a2

Så sprang lågen til 7. december op!

Så blev endnu en låge åbnet i julekalenderen. Så sjovt at se, hvordan den folder sig ud. Jeg håber meget, at I kan bruge de små tips til mundgodt og kreative sysler :) Klik på billedet ovenfor, og du stryger direkte ind og ser dagens idé til hjemmelavede til-og-fra-kort med pop-up-effekt prydet med små sølvgraner.

Skøn dag til dig. Jeg er på vej ind til Det Kongelige Bibliotek, hvor jeg ofte sidder og arbejder på mine projekter, når jeg er i København. Senere på dagen kan du se et par skud inde fra læsesalen her på min blog - man føler sig altså fuldstændig hensat til Hogwarts. Jeg lover dig, at det emmer af atmosfære, visdom og fortællinger med alle de gamle mørke træreoler, statuer, små grønne læselamper ved skrivepultene, de kæmpestore lysekroner i loftet osv. Nøj, hvor man mærker historiens vingesus. Jeg føler mig virkelig dybt taknemmelig over at kunne slippe fantasien og skaberlysten ud i sådanne rammer, for dem falder man knageme ikke over hver dag. Glæd dig til billederne, som jeg forleden skød med min Iphone. De vidner rigtig godt om, hvad det er for en dybt betagende ramme, de studerende får lejlighed til at proppe en masse ny viden ind på de indre hylder i. Wow!