#ff28a2

Så nåede vi målstregen - spilopperne klar til tryk

 

Kære alle sammen

Det er en stor dag i dag her hos os, for i dag - for et øjeblik siden - blev alle 308 sider + omslag uploadet til trykkeriet i Odder, som skal bringe Spilopper & stjerneskud trygt igennem den sidste fase i dens skabelsesproces. Det har været en arbejdsom weekend, så derfor nåede jeg desværre ikke at lægge et blogindlæg på, men i dag kan I til gengæld se det færdige omslag, somd et kommer til at se ud, når bogen vil udkomme 7. november. Den lille hvide firkant nederst til venstre er dér isbn-nummeret og stregkoden skal sidde.

Nøj, hvor er jeg bare glad. Glad og lettet, og næsten helt lykkelig indeni, for det er halvandet års arbejde, som i dag er bragt til ende. I næste uge venter blue print og diverse godkendelser og så ryger bogen i tryk den 27. september. Så nu går der ikke længe, før den manifesterer sig i sin endelige form, og jeg kan næsten ikke vente til at stå med den i hænderne, og heller ikke til at høre jeres respons.

Håber I har nydt weekenden i fulde drag. Her står den lige nu på bagning af en god portion boller, som vi ser frem til at hygge os med over en kop te inden aftensmaden. Ah, dejligt!

Rigtig dejlig søndag eftermiddag og aften til jer alle :)