#ff28a2

Så er Spilopperne i tryk

I dag nåede vi målstregen!

Klokken 9.30 ankom Noah, Lucas og jeg til Narayana Press, hvor vi var ventet med små friskbagte croissanter og varm chokolade for at markere den store dag: TRYKSTART. Drengene var med under hele processen, trykkede selv på skift på knappen på den kæmpestore trykmaskine, der fik maskineriet til at summe og lyde som en rumraket, der var ved at gøre sig klar til "take off". Kort efter tændte lys i maskinen, en masse ruller og andre avancerede sager begyndte at snurre og kort efter så vi et glimt af det første ark med 40 sider af Spilopperne på. Fantastisk oplevelse! Hvert ark tog cirka 2 timer at trykke i sit fulde oplag, og dernæst skulle der trykkes på knappen igen. Så knap 7 timer blev det til på trykkeriet, hvor vi samtidig fik forberedt et rigtig humørfyldt lille papskilt til boghandlerne, som kan indgå i deres præsentation af bogen.

Vi er lidt møre nu, må vi nok indrømme, for vi har alle sovet lidt uroligt i nat og været rigtig spændt i dagene op til. Men vi er møre på den gode måde, for en vidunderlig lettelse, glæde og stolthed har også indsneget sig. Tænk at vort store projekt er blevet bragt til ende - eller rettere, er nået til dette vigtige sted i sin lange skabelsesproces. Nu venter nemlig distribution, som Nordisk bogcenter hjælper mig med, presselancering, optrædener rundt omkring i landet, signereringer og meget andet spændende. Så det glæder jeg mig også rigtig meget til.

Resten af dagen skal bruges til bare at slappe af og nyde, at dagen er gået godt. I en stor rulle på mit kontor har jeg to store trykark med hver 40 sider på fra Spilopperne. Det kalder smilet frem at kaste sit blik over på dem en gang imellem. Det bevidner, at det virkelig er i dag, at vi har sat Spilopperne i tryk. Om en lille måned ankommer en kasse med en god stak i på min dørtærskel. Orv, hvor jeg glæder mig.

Rigtig dejlig dag til jer alle sammen - og tillykke endnu engang til vinderne, der fik en opskrift/idé optaget i bogen. Glæder mig til at invitere mange flere bidrag med i de kommende :)

PS. Billederne på dagens indlæg er ikke så skarpe, og det beklager jeg. De er skudt af os alle sammen lidt på skift med min mobil, så kvaliteten kunne godt være lidt bedre. De viser dog alligevel meget godt, hvad vi bl.a. oplevede i dag.