#ff28a2

Så er jeg tilbage :-)

Billedet er fra Monte Compatri, og jeg kunne ikke stå for det blafrende vasketøj, der var hængt til tørre lige oppe under taget. Måske et lidt fortærsket ikon på Italien og det sydlanske liv, men jeg det går nu stadig rent ind :-)

Så skriver vi 1. juli og det er vist på meget høje tid, at jeg giver et livstegn her på bloggen. Alt går fint her hos mig - har blot været igennem en meget travl arbejdsperiode, hvor al fritid har været brugt på familien. Arbejdet med at skrive og skabe universet til "Gartnerinden & lykkesmeden" har taget lidt længere tid, end jeg havde kalkuleret med, så med sommerferien lige om hjørnet med ferietid med familien på tapetet, har jeg haft snuden i sporet og arbejdet intenst for at bringe bogen til verden

Det har været en vanvittig spændende, lærerig og tankevækkende bog at skrive - nok min mest udfordrende og øjenåbnende til dato - og jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer den i sin færdige form, hvor tekst og billeder er smeltet sammen. Den bliver på samme højde som "Krudtuglerne" og dens søskende, men en smule bredere. Så de kan flot side om side i reolen, mens min dygtige grafiker, Charlotte Brixen, vinder lidt mere plads til at folde et stimulerende og attraktivt visuelt univers. Og så får bogen også samtidig sin egen profil. Lige inden ferien uploadede jeg 600 billeder og en stor del af manuskriptet til hende, og hvis hun formår at folde et visuelt univers ud tro mod hendes fremragende prøvelayout, vil jeg smile helt op til op over begge ører.

Jeg havde egentlig sat min personlige deadline for manuskriptskrivningen til 3. juni, men det kan være  vanskeligt at lægge en plan for sådan en kreativ proces, som holdes til punkt og prikke. Det er endnu ikke lykkes mig, og på mange måder ser jeg det som en positiv ting, da det alle skabelsesprocesser skal have lov at have den tid, de skal have - sådan inden for rimelighedens grænser selvfølgelig.

Bogen udkommer 5. november 2012 og bliver en inspirationsguide til moderne kvinder om personligt lederskab, tidsstyring, kunsten at skabe balance og udfolde sit potentiale kombineret med inspiration til emner som indretning, kost og sund livsstil, motion, forældreskab, yoga, meditation og meget mere. Håber den må vække jeres interesse, og så er det mit store ønske og håb, at den må gøre en lille forskel hos jer, der ønsker at afklare, hvad det gode liv er for jer, hvordan I skaber jer et liv i balance og styrker jeres oplevelse af nydelse, sundhed og livskvalitet.

Hvad er der ellers sket den forgangne måned? Ikke så lidt faktisk. Jeg har søgt om optagelse på masteruddannelsen i Positiv psykologi på Aarhus Universitet, og har for en god uges tid siden fået at vide, at jeg er blevet optaget med start til september 2012. Det tager to år at tage uddannelsen, og jeg glæder mig enormt til at tage hul på den og få en masse nyttig inspiration og viden, som jeg kan omsætte og gøre brug af imit virke som forfatter, foredragsholder og innovationskonsulent i erhvervslivet.

Og så har jeg lige været en skøn uge i Rom - er næsten lige kommet hjem - for at samle inspiration og skyde billeder til bl.a. "Gartnerinden & lykkesmeden". Det italienske køkken er så farverigt, velkrydret og på alle måder vidunderligt, oplever jeg, så få steder kan jeg hente bedre inspiration end i støvlelandet. Jeg havde fødselsdag dernede, og den dag lejede min bedre halvdel og jeg en scooter og kørte lidt uden for byen til de små bjergbyer, bl.a. Frascati, Castel Gandolfo, Nemi og Monte Compatri. En herlig tur, hvor vi til frokost gik ind til den lokale slagter i Nemi og fik ham til at lave os en sandwich med buffalo mozzarella og parmaskinke. En himmelsk spise i al sin enkelthed og naturligvis afsluttet med en god kop velbrygget café latte, som ingen laver bedre end italienerne. Jeg har massevis af billeder og oplevelser dernedefra, som jeg glæder mig til at vise jer her på bloggen den kommende tid. Så kig endelig ind med jævne mellemrum igen - for nu er jeg tilbage :-)

Håber I alle har haft det RIGTIG godt i den forgangne måned. Glæder mig til at høre fra jer. Hvor skal I mon hen på sommerferie? I morgen fortæller jeg, hvad vi skal.

Nyd aftenen - og finalekampen i EM, hvis I følger med i sådant. Med 5 "drenge" her på matriklen og kun 2 piger, siger det sig selv, at vi sidder klar. Selv har jeg altid elsket at se fodboldkampe på dette niveau. Vildt spændende - og drønhyggeligt at vide, at så mange sidder foran skærmen og gyser og jubler med.

Billedet har jeg skudt i en idyllisk lille bjergby, Castel Gandolfo, med udsigt over Lago Albana. Hvilket syn - ikke mindst, når man de forgangne dage har været i Rom og alene set gamle smukke huse, ruiner og bygninger, men ingen vidder og intet vand. Så smukt!