#ff28a2

Så er den officielle invitation til den internationale kåring kommet

Så kom den officielle invitation til den internationale kåring af Verdens bedste kogebøger i Paris 6. marts frem i min mailkasse. Det er stadig så overvældende, at Spilopperne har vundet, og min glæde er bare stor, kan jeg sige jer. Litervis af hjerteblod er skudt i udgivelsen, som har været ekstra særlig, fordi det er den første af de tre bøger i rækken, der udkom med mit eget forlagsnavn, Tinkerbell Books, trykt på forsiden. Jeg glæder mig helt enormt til at opleve, hvordan den klarer sig på den internationale arena. Sidste år havde jeg jo æren af at deltage med Rollinger & roulader, og det var med stolthed, at jeg repræsenterede Danmark inden for kategorien "Bedste børne- og familiekogebog i Verden". Det blev ikke til en pris på skamlen sidste år, men æren for at være iblandt de nominerede var lige stor af den grund. Nu må vi se, hvordan Spiloppen står sig i konkurrencen.

I går optrådte jeg i Illums Bolighus med min bonusdatter, Louise, ved min side. Det var årets sidste optræden, og om en lille time skal mine sønner og jeg møde op i kirken overfor deres skole og afholde skolejuleafslutning. Og så venter en god lang juleferie os lige på den anden side. Det bliver bare så dejligt at finde god tid til at slappe helt af med familien, spise lidt godt, jule og se den øvrige familie rundt om i landet.

I dag i julekalenderen på Bilka.dk, kan du finde indholdet bag dagens låge: Jul i salatskålen. Klik på billedet og spring ind og se opskriften.

RIGTIG dejlig lørdag til jer alle sammen :)