#ff31a6

Så er den her!

Ja, det er det helt store smil, der er fremme på mine læber i dag. For en halv time siden ringede det på døren og udenfor ventede en fragtmand med 17 kasser med 200 eksemplarer af min nye madpakkebog til mit lille hjemmelager. Fragtmanden var sød at hjælpe mig med at slæbe de tunge kasser ind i min entré - ja, i mit næste liv vil jeg være smykkekunstner og sidde og lave fine, små, delikate smykker, der kan fragtes i en lille handy pose :) Men ind kom kasserne, og tapen omkring den ene af dem blev hurtigt flået af og et eksemplar løftet op i lyset. Og jeg må sige, at jeg bare smiler over hele femøren, for bogen er blevet helt som jeg kunne ønske mig. Jeg håber, at I også vil synes om den, når den udkommer over hele landet 1. august.

Jeg ved, at der er mange madpakkesmørere derude i det danske sommerland, der inden længe står i samme udfordring som jeg hver morgen, når børnehave- og skoleåret starter. Så det er mit håb, at min bog vil komme alle jer til hjælp med masser af ny inspiration til, hvad man kan putte i madpakken af nemme, sunde og velsmagende indslag. Nogen af idéerne kombinerer både et aftensmåltid og lidt godt til madpakken dagen efter. Andre indslag kan bages i store stakke, fryses ned og lige tages op og puttes i madpakken samme morgen, som den skal spises ved middagstid. Der er masser af sunde salater, lækre snacks, skønne madbrød, små søde overraskelser (som også kan bruges til Klassens time, fødselsdagsfejringer og lejrture) og meget mere.

Særligt tilbud til mine læsere af bloggen:

Min bog udkommer 1. august og koster i vejl. uds. 179,95 kr. Jeg har dog besluttet at putte 200 bøger i en pulje, som du som som læser af min blog kan købe til en lanceringspris til kun: 139,95 kr. + porto. Mail dit navn + adresse og det antal bøger du ønsker at bestille til mig inden den 31. juli her. Indbetal 139,95 kr. pr. bog + porto kr. 50,- (porto for op til 5 bøger, så du kan også sikre dig fødselsdags- eller julegaverne til en god pris) på konto: 1978 6275758734. Prisen er herefter kr. 179,95 kr. Jeg signerer meget gerne bogen - angiv det blot i mailen, hvis du måtte ønske det :)