#ff28a2

Så blev en stor juleaftale indgået

I dag har jeg været til et vigtigt møde, hvor de sidste spændende streger blev slået på tegnebrættet i en storstilet aftale om at folde julen ud for fulde gardiner i en inspirerende og stemningsfuld opskrifts- og aktivitetsjulekander i regi af Bilka. To visionære kvinder i Bilkas marketingafdeling har været mine kontaktpersoner i projektet, der er skudt igang af varehuskædens marketingchef.

Fra 1. december og indtil juleaften vil I kunne finde fire liveoptagelser, jeg skal skyde her inden længe, med inspiration til, hvordan I på nem og hyggelig vis inviterer julen indenfor i jeres stuer. Derudover vil der de første 24 dage i december gemme sig sjove, hyggelige, idérige og velsmagende opskrifter, tips og idéer bag lågerne, der folder hele julen ud indenfor følgende kategorier: Dejlige drikke; hjemmelavede gaver; festlig julepynt; lækker konfekt; skøn julebag, herlige juleretter og sjove lege og konkurrencer.

Så der bliver noget for enhver smag. Julekalenderen vil blive præsenteret på Bilka.dk og alle tips og idéer vil ligeledes blive lagt på Bilkas facebookside og udsendes direkte til alle nyhedsabonnenter. Så er du endnu ikke tilmeldt, kan du sikre dig juleidéerne ved  tilmelde dig på deres hjemmeside.

Alle opskrifter, tips og idéer i julekalenderen er udviklet eksklusivt til Bilka.dk, så det er ikke idéer, du finder i mine bøger eller andre steder.

Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet, og ser frem til at tage hul på forberedelserne, så snart min bog er sat i tryk på tirsdag. Måtte der være nogen af jer, der ligger inde med nogle super juleidéer, I har lyst til at dele med mig, hører jeg mægtig gerne fra jer. Alle idéer, der måtte komme med i julekalenderen, honoreres med et signeret eksemplar af min nye bog.

RIGTIG dejlig aften til jer alle.