#ff28a2

Forår, malerarbejde og et møde med Allan Olsen

Programmet er fyldt med en bred palette af temmelig forskellige opgaver for tiden, men det, der præger dagene allermest er forårets komme. Vi har nu boet godt 14 dage i vort nye hus, og noget af det bedste ved at være flyttet fra vores store, lyse bylejlighed midt i byens puls, er gåturene langs stranden, som kun ligger et stenkast fra vores nye adresse. Totalt priviligeret og vi nyder det og er meget taknemmelige for at få den mulighed. I næste weekend skal vores lejlighed overdrages til de nye, der skal bebo den, så lige nu er vi ved at pakke al det malergrej ned, vi den seneste måned har brugt til at sætte vores nye hjem i stand. Nu skal lejligheden have en tur, og det bliver bare så godt at få vinget det arbejde af på to-do-listen også. Nu venter "vort nye liv" i vore nye rammer, og det bliver godt at få løsnet båndene i dét, der ikke længere skal fylde.

I torsdags var jeg i Skanderborg - nede i Skanderborg Kulturhus - for at møde musiker Allan Olsen, der jo har været i den musikalske branche i mange år og har guitarkufferterne (han har fire guitarer med på sine turnéer) ladet med anekdoter, erfaringer og oplevelser. Det var spændende at høre ham berette om sit liv på de skrå brædder med musikken som omdrejningspunkt, og jeg håber, at I vil se med, når programmet ruller over skærmen - formentlig i uge 15, tirsdag kl. 19.30 og torsdag kl. 20. De kan også ses på www.tv2oj.dk. Han levede efter et motto, vi nok er mange, der kan have glæde af at blive mindet om: Vær ikke bange for at begå fejl og kaste dig ud i nye udfordringer: Det er dét, du lærer af, og al læring bringer udvikling, som beriger og åbner nye muligheder. Tja, det er jo så sandt, som det er sagt. Dog noget, vi alle har gavn af at huske på, så vi ikke ender op med at leve et liv i komfortzonen, som byder på flere vaner og rutiner end oplevelser og ny læring.

Billedet på dagens blogindlæg er skudt i går. Sikken himmel, og er der ikke bare noget over sådan en lang træbadebro, der strækker sig langt ud i vandet og rækker mod horisonten. Elsker det syn!

Rigtig skøn lørdag. Og nu afsted med os - malerarbejdet kalder!