#ff31a6

Photoshoot til awardudgaven af Rollingerne

I dag bliver min hilsen lidt kort, for min fotograf ruller ind på gårdspladsen om en halv time, og så går det løs med at skyde billeder til award-udgaven af Rollingerne i anledning af kåringen af den som Danmarks bedste børne- og familiekogebog og nomineringen til "Verdens bedste".

Ovnen har buldret fra morgenstunden og taget imod adskillige nye bagværk, som skal med i bogen. Der kommer også et par supergode, hurtige og nemme middagsretter med, som jeg glæder mig til at præsentere for jer og ja, en god håndfuld kreative aktiviteter.

Men nu må jeg hellere vende tilbage til køkkengemakkerne, så jeg kan nå så langt som muligt, inden Sørens hjuldæk knitrer på stenene ude foran huset. Rigtig god dag til jer alle.

Ps. Billedet på dagens indlæg har jeg lige skudt. Det er af nogle valnøddekranse lavet ud af en sund grovgrunddej, som jeg også forvandler til 3 helt anderledes typer brød - søde sager såvel som lækre madbrød :-)