#ff28a2

På workshop med the Queen of lifestyle photos

Kære alle sammen.

I dette strålende solskinsvejr går jeg og tæller timerne til, at jeg skal springe på toget på Aarhus Banegaard (i morgen kl. 6.00) og sætte kurs mod Kastrup Lufthavn og Stockholm, hvor jeg de kommende 5 dage skal deltage i Aran Goyoaga fra den prisvindende blog, Cannelle et Vanilles photo- and styling workshop. Jeg har haft workshoppen i kalenderen de seneste fire måneder og glæder mig helt enormt til at suge til mig af den dygtige konditors, stylists og fotografs ekspertiser. Sagen er nemlig, at jeg næppe kan komme i tanke om nogen, der kan trylle med et kamera i den grad, Aran Goyoaga kan. Hendes billeder emmer af liv, stemning og atmosfære. Hun har en fabelagtig evne til at indfange lyset og få naturen, kulinariske lækkerier, mennesker og situationer til at sitre af liv og nerve. Det er derfor heller ikke uden grund, at hendes meget billedmættede blog har påkaldt sig international opmærksomhed, og hendes visuelle univers og inspirerende opskrifter mødt fans "all over the world".

To gange tidligere har jeg prøvet at få plads på hendes workshops, og hver gang er pladserne blevet udsolgt på få minutter, og jeg har måttet sande, at det heller ikke blev denne gang. Men nu er tiden kommet. "Your IN" stod der i den mail, jeg modtog få sekunder efter, jeg havde skyndt mig at udfylde tilmeldingsblanketten online, og i morgen drager jeg afsted med tasken proppet med "props", som man kalder tallerkener, skåle, knive, gafler osv, mit kamera, objekter og en god bunke tøj og andre fornødenheder. Jeg GLÆDER mig til at fortælle mere om mine oplevelser, mødet med Aran og de andre kursusdeltagere og viderebringe nogle tips og tricks fra workshoppen direkte til DIG. Og så skal du heller ikke snydes for en hel masse billeder skudt i de pittoreske rammer, vi skal bo i ved Katrineholm, ca. to timers kørsel fra Arlanda lufthavn, lige ud til en sø og med et marked i én af naboyerne, der også skal besøges.

Billederne til dagens blogindlæg er fra "Rollinger & roulader" og "Greven, kammerjunken og den dragende citronmåne". Jeg rydder lidt op på hjemmelageret i disse dage og det kommer dig til gode. Lige nu kan du få de to bøger hjem på hylden til kun 199,- for dem begge (normalpris i alt 549,-) eller købe den ene for kun 119,- (normalpris hhv. 299,- og 249,-). Kunne du have lyst til det, kan du klikke her. Der er masser af nemme, gode opskrifter og idéer til hele året rundt. Nedenfor kan du få et lille kig ind i deres univers :)