#ff28a2

Opskrift på hjemmebagt kringle, der vækker mindelser om mormorhygge i barndommen

I går oploadede jeg et billede af min hjemmebagte kringle på Instagram, og jeg fik snart efter forespørgsler på opskriften Jeg lovede at poste den herinde på min blog, og det løfte vil jeg selvfølgelig holde :) Måtte du have lyst til at bage en kringle mage til, kan du finde opskriften her. Den stammer oprindeligt fra min lille juleinspirationsbog, Sifs magiske julekalender. Der er nok til at traktere en rigtig stor familie i denne kringle, og den kan altså sagtens bages, selvom sneen ikke drysser fraoven.

Måtte I ikke kunne sætte hele kringlen til livs på én omgang, kan du sagtens fryse den resterende del ned, og så tage den op og varme den i ovnen, når lysten til kringle melder sig på ny. Hvis du er glad for en lidt mere rustik krumme, kan du med succes bytte 200 g af hvedemelet ud med hvid hvede, hvor skal- og kimdelene er bevarede. Men alt det står også inde på opskriftssiden. Med ønsket om, at den må smage dig dejligt!

Kh.
Sif