#ff28a2

Og turen går til...

... Anholt!

Ja, det er Anholt, der er vort feriemål i år. Det var det også sidste år, og det nød vi så meget, at vi har valgt at drage afsted til ferie-øen i år også. Vi skal tilbringe en uges tid derovre i selskab med min søster og hendes familie og der er glade forventninger til opholdet i begge lejre. Mine sønner skal også en tur til Portugal og Frankrig i løbet af ferien, så at afse en dejlig uge til at komme helt ned i gear, bare nyde nuet, nærværet og hinanden uden alverdens flimmermaskiner og elektroniske forstyrrelser af den type, hverdagen så ofte byder på - det bliver skønt!

I dag sidder jeg på Statsbiblioteket i Aarhus og skriver på de sidste kapitler til "Gartnerinden & lykkesmeden". Jeg er pt. i gang med et kapitel om tidsstyring, og nyder at trænge godt ned i emnet, for det er jo ingen hemmelighed, at måden vi evner at styre og prioritere vores tid, spiller en afgørende rolle for vores trivsel og oplevelse af mening. Gør vi os ikke klart, hvad dette "vigtige" måtte være, væltes vi tit omkuld af presserende gøremål, hastesager og uopsættelige pligter, som et hverdagsliv som forælder og udearbejdende ofte byder på i metermål. De fleste af os vil nok svare bekræftende på, om vi har travlt. Det er på mange måder også kun en god ting - så længe vi har travlt med det rigtige :-) Når vi dagligt rykker små skridt nærmere de overordnede mål, vi har i livet og handler ud fra de værdier, vi har valgt at leve efter, vil en følelse af mening og livskvalitet uværgerligt udløses. Drøner vi til gengæld rundt for blot at nå alle de uopsættelige pligter og to do's på dosmerseddelen uden egentlig at have et langsigtet mål med, hvad vi foretager os, ja, så udebliver følelsen af mening og trivsel hos de fleste af os. Følelsen af at have et mål, der rækker ud over os selv, er vigtigt. Vi leder alle efter det - nogen af os har fundet det, andre leder stadig. Jeg har også været ude på nogle lange vandringer for at afklare, hvad mine livsmål er, og i "Gartnerinden & lykkesmeden" vil du kunne læse om nogle af de nyttige værktøjer, jeg stiftede bekendtskab med og lærte at anvende undervejs på min færd.

På genhør i morgen. Håber I får en rigtig dejlig dag og aften. Jeg kan selv se frem til en dukkert i havet, når jeg kommer hjem sidst på dagen. Jeg har været lidt forkølet de seneste uger, men i dag er jeg klar til at springe i bølgen blå igen. Glæder mig.

Ps. Og 1000 tak i øvrigt for jeres søde hilsner på mit første blogindlæg gennem lang tid, Marina, Camilla og Eva. DEJLIGT at høre fra jer. Håber I alle har det rigtig godt. Lyder som nogle dejlige ferier, I skal på :-) Ønsker jer alle en rigtig god tur.