Ny bog på vej på dansk af GREEN KITCHEN STORIES | Sif Orellana
#fa0505

Ny bog på vej på dansk af GREEN KITCHEN STORIES


 

Kære alle sammen.

Det er faktisk en kæmpe nyhed for alle fans af de to drøninspirerende unge mennesker, danske Luise Sofie Vindahl og svenske David Frenkiel, der sammen står bag den succesrige madblog og kogebog ved navn Green Kitchen Stories. Der er nemlig en ny bog på vej ud på de danske hylder af parret og tro mig, hvor de lagde verden ned med den første, ja, så kan de ikke andet end erobre hele universet med den næste, der kommer til at bære titlen GREEN KITCHEN TRAVELS. Den udkommer i Australien og England 15. september og i USA en uge senere. Den danske udgave udkommer i MARTS 2015 på mit forlag, TINKERBELL BOOKS, hvad der er en vis forlægger, der er pavestolt over at kunne være en del af. Bogen er i fuld gang med at blive oversat og jeg kan ikke ord for, hvor meget jeg glæder mig til at indvie jer i Luise og Davids vidunderlige kulilnariske univers.

I den nye bog er de, sammen med deres lille datter Elsa på 5 år og en lillebror i maven, rejst ud i verden på jagt efter den bedste inspiration indenfor det vegetariske, sunde køkken. Og Milde Herre Jemini, de har gjort det godt. Mine forventninger var tårnhøje for deres første bog har jo været en bragende succes og taget verden med storm, og at de har formået at løfte overliggeren endnu engang, hensætter mig i en tilstand af dyb beundring. I er så umanerligt dygtige, I to, Luise og David. Sikke I kan komponere retter, der får mundvandet til at løbe, skyde billeder, der får én til at tabe underkæben og vække stemninger, så man får vakt minder og bragt den indre filmstrimmel i sving. Godt gået, begge 2.

KONKURRENCE-TID!!!

Lad os fejre jeres bedrift med at udlodde tre signerede udgaver af jeres første bog, GREEN KITCHEN STORIES. Og lad denne lille give-away samtidig være et STORT og hjerteligt tillykke med jeres lille nyfødte søn, Isac. Så skønt, at der er kommet endnu en lille guldklump til verden, der kan assistere jer på jeres vegetariske mission, som vi er så mange, der følger med største glæde.

Hvis du har lyst til at vinde et signeret eksemplar (signeret af parret selv), kan du skrive en lille kommentar nedenfor her inden søndag aften den 7. september klokken 20 (på min ældste søns fødselsdag). Mandag morgen den 8. september offentliggør jeg vindernavnene.

Du kan læse mere om Luise og Davids nye bog her.

Rigtig dejlig weekend!

Kh.
Sif