#ff28a2

Modtag min nye bog før alle andre - kun for læsere af siforellana.dk

Kære du, der læser med her

I går missede jeg en aftale med en fragtmandschaffør, der kom med en med længsel ventet leverance. Den bestod helt konkret af 200 eksemplarer af min nye bog: Kram i madkassen. Bogen ruller ud til landets boghandlere den 1. august, men traditionen tro rammer mine bøger typisk min egen dørtærskel et par uger forinden. Nu missede jeg ham altså i går, hvor jeg kom hjem fra København med en lille forsinkelse. Men nu er en ny aftale sat op. Han kommer i morgen, og dér misser jeg ham ikke. Det er helt sikkert!

Først vil jeg lige med stolthed fortælle, at det er min lille niece, Maja på 8 år, der pryder forsiden på min nye bog. Du er en lille stjerne, Maja. Tak for at du vil kaste glans over 'Kram i madkassen'. Hvad er det så for en bog, jeg har lavet? Jo, min nye bog er en samling af mine største madpakke-hits fra mit forfatterskab krydret med et læs helt spritnye. Den byder på i alt 60 sunde, velsmagende og mættende madpakkeindslag og kommer hele vejen rundt i kostpyramiden. Alle opskrifterne er udviklet, afprøvet og gennemtestede i mit eget køkken, og mine sønner og deres kammerater har fungeret som mine benhårde, kvalitetsbevidste smagsdommere. I bogen finder du alt fra lækkert madbrød med fyld, til sunde snacks, farvestrålende salater, forvandlingsdeje og små søde overraskelser, og opskrifterne er præsenteret i et univers fuld af stemningsfulde fotografier. Den er på 160 sider, har hardback-cover og er trykt i samme format som "Krudtuglerne", "Rollingerne" og "Spilopperne".

Jeg håber, du vil synes om den. Jeg har kælet for detaljerne, og skabt den præcis, som jeg selv ville have kunnet ønske mig en madpakkebog. Og hvem har ikke brug for inspiration til denne daglige hverdagsudfordring, man står med som forælder? Jeg har i hvert fald selv haft gavn af at sætte denne bog på dagsordenen og kaste mig ud i nogle nye eksperimenter i køkkenet til nemme og lækre indslag i madpakken.

Vil du have et lille smugkig ind i bogens univers? Så sæt dig godt til rette og kig med her :)

Håber, du kunne lide, hvad du så :)

En fødsel af en ny bog på Tinkerbell Books - den første ud af fire i 2013 - skal da ikke gå ubemærket hen. Det skal fejres, skal det. 

Som læser af min blog vil jeg gerne give dig lejlighed til at modtage et signeret eksemplar af min nye bog før udgivelsesdagen til kun 139,95- (+porto). Sådan gør du: Sådan gør du:

Mail dit navn og adresse og det antal bøger du ønsker at bestille til mig her. Indbetal inden onsdag d. 31. juli 2013 kr. 139,95- pr. bog + porto kr. 50,- (porto for op til 5 bøger) på konto: 1978 6275758734. Prisen er herefter kr. 179,95-.

Skriv endelig, hvis du måtte ønske at få en lille personlig hilsen i :)