#ff28a2

Mit nye skriveværksted i København: Det Kongelige Bibliotek

Så fik jeg skudt et billede af det sted, jeg har udnævnt til min nye arbejdsramme i København: Læsesalen på Det Kongelige Bibliotek. Det er meget nyt, at jeg har "fundet" dette stemningsfulde sted. Jeg har været der for mange år siden, men glemt det lidt igen. Så det var først for nylig, da jeg erkendte, at jeg havde brug for et arbejdssted i København til at skrive på mine bøger, lægge planer og give nye idéer form, at jeg kom i tanke om det. Billedkvaliteten af fotoet ovenfor er virkelig ikke god, da jeg har skudt det i al diskretion med min Iphone. Det beklager jeg. Men mon ikke, at de af jer, der ikke lige har haft lejlighed til at besøge vort nationalbibliotek i København (vi har nemlig også et i Århus: "Statsbiblioteket") alligevel kan fornemme den helt særlige atmosfære og Hogwart-agtige stemning. Biblioteket blev i øvrigt grundlagt af Kong Frederik 3. helt tilbage i 1660'erne.

Hvis du har lejlighed til at kigge forbi Det Kongelige Bibliotek og indånde stemningen, kan jeg virkelig anbefale dig det. Og måtte du have lyst til at nyde en god kop kaffe samtidig i caféen, er den rigtig hyggelig og har faktisk et kæmpe udvalg af dejlig kaffe.

Så vidt om Det Kongelige Bibliotek :) God aften til jer alle.