#ff31a6

Mit lille studio og skriveværksted

Et kig ind i mit lille studie i København. Jeg nyder sådan at opholde mig her - lyset, atmosfæren og den simple, nordisk inspirerede indretning holdt i organiske materialer (træ, skind, linned, masser af gamle kurve) og fyldt med regi fra diverse loppemarkeder, genbrugs- og antikforretninger i ind- og udland. Det er her en stor del af madbillederne til mine nye bøger bliver skudt, her jeg udvikler nye opskrifter og begiver mig ud på lange research-eventyr fra min plads bag computeren og via et hav af internationale magasiner, bøger m.v.

Jeg har to bogprojekter i støbeskeen i år, og i løbet af de næste dage er jeg klar til at løfte sløret for lidt mere om dem begge. I dag indløb desuden en melding fra London, der sendte mine arme i vejret. Jeg er sikker på, at den vil begejstre mange af jer, når jeg inden så længe kan indvie jer i, hvad nyheden er. Den vil især vække jubel hos alle jer, der er yndere af sund, lækker og nem mad med masser af delikate grøntsager og andre sunde råvarer. Så følg med herinde og på FB :-) Der bliver også meget snart en lille konkurrence, hvor du kan vinde en helt særlig bog signeret af nogle helt særlige superstjerner :-)