#ff28a2

Magisk juleworkshop for 100 børn

I morgen eftermiddag sætter jeg kurs mod Silkeborg Bibliotek, hvor jeg glæder mig til at afholde en workshop for alle juleglade børn med fokus på julerier og kreativitet. Mine to nye bøger - "Sifs magiske julekalender" og "Gartnerinden & Lykkesmeden" - bliver solgt til specialpris denne dag, og måtte du ønske at få en personlig hilsen i til dig selv eller den, du har lyst til at glæde med den i julegave, så har jeg pakket min gode kuglepen med. Har du allerede nogle af mine bøger derhjemme på hylden, sætter jeg naturligvis også meget gerne en signatur i dem.

I dag snakkede jeg med Gitte fra Silkeborg Bibliotek, der er initiativtager og projektleder på arrangemntet, og hun fortalte, at arrangementet havde mødt fantastisk interesse - intet mindre end 100 børn har tilmeldt sig, ledsaget af deres forældre og bedsteforældre. Så der kommer til at emme og boble af jul i morgen i Silkeborg, og måtte du også have lyst til at komme, skal du være hjertelig velkommen :-)

Du kan melde dig arrangementet her.