#ff31a6

Lige en lille dag-afrundende hilsen

Så er Sørens (min fotograf) bil rullet ud af indkørslen og 12 skønne skud af bagværk, middagsretter, en salat og en hel masse kreative frembringelser ligger og hviler trygt på CF-kortet i hans digitale kamera. Det har været en flyvende travl dag, og samtidig en sjov, hyggelig og udbytterig dag. Billederne blev så superfine, og jeg GLÆDER mig til at vise jer dem i Award-udgaven af "Rollinger & roulader", der kommer på markedet til september. Denne særudgivelse forsynes med et splinternyt fyldigt kapitel med i alt 20 håndplukkede opskrifter, tips og idéer til "Rollinge-universet". Når den udkommer, vil I også kunne bestille en signeret udgave igennem mig, hvis I har lyst til det - selvfølgelig til samme pris som i boghandleren (+ porto).

I løbet af dagen nåede vi også at skyde et par skud til de indledende sider i "Spilopper & stjerneskud". Jeg er helt fordybet i skriveri i denne tid for at overholde produktionsplanen, og manuskriptet tager for hver dag mere og mere form - og vokser og vokser :-) Bogen er oppe på 308 sider nu, så i forhold til "Krudtuglerne" og "Rollingerne" har den fået vokseværk (de var på 276 sider). I "Spilopperne" har jeg valgt at forstærke fokus på sunde snacks, bagværk med sjove frø, næringsrige korn, vitaminholdige og fiberrige madpakketips og middagsretter fyldt med grøntsager, saft og kraft. Men tro ikke, at der ingen kager og søde sager er i. Det er der også - i massevis. Mængden af kreative aktiviteter og højtids-idéer er også vokset, og så glæder jeg mig til at invitere jer med ind i mit udelivs-kapitel, som jeg har bestræbt mig på at fylde med en god portion inspiration til aktiviteter i "Naturens værksted".

"Spilopper & stjerneskud" udkommer den 7. november (på min mellemste søns fødselsdag), og ja, jeg glæder mig bare sådan til at se det visuelle univers folde sig ud, når min layouter inden længe får overdraget manuskriptet og et ordentligt læs mad-, hobby-, natur- og stemningsbilleder.

Ps. Og tak for jeres søde hilsner på bloggen :-) Det gør mig så glad at høre fra jer. Og dejligt, at valnøddekransene tiltaler jer. Det bedste ved dem er, at de ikke kun smager godt, men også er supernemme at lave. De er udsprunget af 1 grundgrovdej, som jeg i award-udgaven forvandler til 4 forskellige typer bagværk, bl.a. nogle såkaldte "strutter" med en hjemmelavet valnødde-babyspinatpesto og frisk mozzarella. På billedet kan I se ingredienserne til pestoen, inden jeg trykkede på knappen og forvandlede den til det fyld, der kom i "strutterne".

RIGTIG dejlig aften til jer alle.