#ff31a6

Kulinarisk selvforkælelse og et lille ønske om hjælp

Engang imellem bør man forkæle sig selv - ikke mindst, når man har haft nogle laaange, arbejdsomme dage. Så det gjorde jeg efter mit møde i går morges. I Guldsmedegade i Århus ligger "en Emmerys", hvis koncept efterhånden må være så udbredt, at de fleste kender til det. Det er et kombineret bageri og cafésted, som serverer den skønneste, velbryggede kaffe, og så har de altså et morgenmadsindslag på menukortet, som jeg er blevet ret så begejstret for. Jeg laver en lignende udgave derhjemme engang imellem, men at få den serveret er nu engang noget ganske særligt. Som du kan se på billedet er det en generøs portion tykmælk lagdelt med Emmerys egen müsli og hindbærmarmelade og serveret i et højt gennemsigtigt glas. Uhm, det er altså godt!

Derudover kan jeg berette, at manuskriptet til "Spilopperne" tager mere og mere form for hver dag, der går. Det er så skønt at kunne scrolle igennem et stort og fyldigt manuskript nu  - ikke mindst fordi, min deadline er så nært forestående, at jeg meget gerne snart skulle være klar til at overdrage hele baduljen til min eksterne redaktør og videre til min dygtige layouter, der skal forene billeder og tekst til ét samlet hele. Der er godt med elastik indbygget i produktionsplanen til finjusteringer, småændringer m.v., og skulle en fantastisk opskrift eller kreativ idé krydse mit spor, ja, så finder vi også plads til den. Men i det store hele skal manuskriptet være færdigt om en god uges tid. Så travlt har der været de sidste uger i skriveværkstedet, og en stund til selvforkælelse må derfor være på sin plads :-)

Har brug for din hjælp

I øvrigt vil jeg høre dig, om du vil hjælpe mig med at skabe lidt liv på min nye applikation, du finder i spalten til højre (hvis du scroller lidt ned, finder du den). Det er en "TIlmeld dig dette websted"-sag, hvor du registreres som såkaldt "fast læser". Det ville jeg være rigtig glad for, for det er jo noget sjovere at have en blog, hvor man kan få sat ansigt på sine gæster end at tale ud i intetheden og ikke ane, hvem der er derude. Så hvis du har lyst til at tilmelde dig, vil det glæde mig meget :-)

 

 

Og så vil jeg da lige for inspirationens skyld vise min lagdelte morgenmad fra i morges. Det er så såre enkelt, og hver gang jeg laver sådan en lille anretning, tænker jeg, at det er skønt med disse små indslag i hverdagen, der kræver så lidt og glæder så meget. Det er bare rosiner, en hjemmelavet müsli, ylette, lidt mere müsli og en skivet banan, der er lagt i lag. Nemmere bliver det ikke, og hvor er det da bare en fest for øjet at kigge på. Og så smager det samtidig godt og er en sund start på dagen. Herligt!

De bedste ønsker om en skøn torsdag i foråret.