#ff31a6

Kræmmerhus uden krøllet hank

Kære alle sammen

1000 tak for jeres hjertelige hilsner via min blog og Facebook i anledning af kåringen af Spilopperne til Danmarks bedste børne- og familiekogebog. Det glæder mig så meget at mærke jeres dejlige opbakning, og jeg er bare så superspændt på, hvordan det hele spænder af ved den internationale kåring den 6. marts.

At tage springet fra et liv som lønmodtager med en fast og sikker månedsløn til et virke som selvstændig, hvor viljestyrke, hjerteblod og en gennemtænkt plan er forudsætningen for, at missionen sker fyldest, er lidt af et skridt. Og jeg er bare så glad over den ærefulde pris, som mit sidste skud på stammen har modtagat efter kun to med forlægger-kasketten på. Så jeg må indrømme, at smilet er ekstra stort her i weekenden, og jeg fyldes dels med ydmyghed og dels med et ordentligt læs gå-på-mod i forhold til fortsat at udvikle på mit forfatterskab og yde mit bidrag til i samarbejde med min familie og mit engagerede team at skabe bøger rige på oplevelser, inspiration og redskaber til at navigere i livet - ikke mindst på den private arena.

I dag er det søndag, og dagen står på sløv morgenhygge, en tur i Frederiksbjerg Have (se billedet) og en middagsaftale hos mine svigerforældre. Så det er skønt med sådan en dag i programmet.

I dag er lågen til den 11. december i øvrigt sprunget op og bag den gemmer sig en idé til lidt julegodter og en indpakning som i sig selv er julet og hyggelig at lave. Klik på billedet og du stryger direkte ind til præsentationen af idéen.

Skøn søndag til jer alle.