#ff31a6

Konkurrencetid: Vind "Spilopper & stjerneskud"

Ja, i dag har jeg noget, jeg gerne vil fejre med jer. I går lagde jeg nemlig en spritny applikation på min blog, der gjorde det mulig at abonnere på mine blogindlæg. Og hele 72 læsere valgte at tilmelde sig. Det er jeg bare totalt glad for, og det vil jeg gerne fejre med jer. Så jeg fik en idé.

Hvis vi inden midnat i dag runder 100 medlemmer, trækker jeg lod om tre signerede eksemplarer af min kommende bog, "Spilopper & stjerneskud". Og måtte du være én af de heldige, får du den INDEN, den udkommer i butikkerne, for jeg stryger til posthuset med bøgerne, så snart jeg modtager dem fra trykkeriet i sidste halvdel af oktober.

Bogen er under tilblivelse nu, og selvom den ikke er helt færdig, kan jeg godt love dig en inspirationsmættet sag på 308 sider med masser af opskrifter, tips og idéer til hverdag og fest. Så skynd dig at melde dig til på min nye applikation, hvis du ikke allerede har gjort det, og deltag i konkurrencen. Vi mangler kun godt 25, så det skal vi nok nå :-)

Kagen på billedet er i øvrigt "Michaels chokoladesvineri" fra Krudtugler & kanelsnegle; en chokoladekage, der er fløjlsblød og konfektagtig i konsistensen og med en intens, mættet smag af god mørk kakao. Ingredienserne er helt vildt enkle, den tager kun et øjeblik at lave, og uhm, den smager fantastisk. Stammer i øvrigt fra en superdygtig kok, der ejer restauranten "Svineriet" i Århus, Michael Larsen. Sig til, hvis I ikke har "Krudtuglerne" og kunne tænke jer opskriften. Så lægger jeg den på bloggen.

Rigtig dejlig fredag til jer alle - og god weekend, når I når så langt.