#ff31a6

Konferencier ved Årets kunstpris 2011

Her til formiddag skal jeg til møde om et stort kunstarrangement i regi af Søstrene Grenes, som jeg skal være konferencier på lørdag den 7. maj i Musikhuset Aarhus kl. 15-17. De store linier i programmet er på plads, og der er lagt op til en rigtig festlig fejring af de vindere, der er blevet valgt ud af Søstrenes kustode i løbet af året og præsenteret i deres online kunstnerklub. Vinderne dyster i en endelig og afgørende konkurrence  LØRDAG 7. maj om at løbe med Årets kunstpris 2011, og mon ikke arrangementet bliver ligeså stort et tilløbsstykke som sidste år, hvor jeg i øvrigt også havde fornøjelsen at være konferencier (hvilket forklarer, hvorfor jeg optræder med en mikrofon i hånden på billederne i collagen, som er fotos fra sidste års begivenhed).

Ja, det er sjovt en gang imellem at træde ud af forfatterværkstedet for en stund og springe over på en helt anden arena, som på mange måder minder om, hvad jeg lavede, da jeg arbejdede som arrangementschef på ARoS Aarhus Kunstmuseum. Arrangementet er i øvrigt gratis og åbent for alle, så kig endelig forbi, hvis du og familien har lyst til et skud kunst og lidt dejlige småhapsere fra buffetten. Dommer ved årets begivenhed er i øvrigt ingen ringere end kunstner Paul Pava. Så ham ser jeg frem til at møde og stille et par spørgsmål.

Rigtig skøn onsdag til jer alle.