#ff28a2

Julesviptur til London - har du nogen tips til hotel eller "must-see-steder"?

Det kan godt være, at min julepost ikke når frem inden jul, hvis jeg sender den fra denne postkasse, men at den rammer modtagernes postkasser inden Nytår, skulle der være en god chance for. Ja, som I ser, er postkassen ikke dansk, men engelsk. Og det er fordi, jeg for få dage siden tjekkede priserne på en julesviptur til London lige op til jul, og billetprisen stod i 220 danske kroner for både at blive fløjet frem og tilbage. Der har været gevaldig skub på mit program de seneste måneder, og udsigten til lige at vride et par dages pit stop i London med min bedre halvdel ind på kalendersiderne, tændte julelys i hele mit system. Så nu er det altså gjort - billetterne er booket, og tilbage resterer kun at finde et lille centraltbeliggende, ikke alt for dyrt hotel (gerne i Nottinghill, som jeg holder sådan af).

Så er der nogen af jer, der kender sådan ét, så må I mægtig gerne give lyd. Jeg har via min blog, korresponderet med én af mine læsere derovre, en gæv kvinde ved navn Ditte, som lige nu er ved at hjælpe mig lidt med et godt bud på et hotel. Hun har vist et temmelig stort netværk derovre, som også er blevet aktiveret. Så det er vildt sødt af hende, og jeg er rigtig spændt på, om de måtte have nogle gode anbefalinger til, hvor vores base kunne være, når vi gæster byen. Måtte vi være heldige at finde lige det rette, og måtte stedet være et hit, skriver jeg selvfølgelig om det på bloggen, og jeg glæder mig også til at sende jer lidt stemningsrapporter undervejs fra et London klædt på til julefest.

Udover at finde rum til et lille afbræk i programmet, er planen med at gæste englændernes hovedstad også at fylde kameraet med masser af julede motiver fyldte med atmosfære, inspiration og julerier, for hvor er mere julet i december end i London? Jeg har en lille plan med billederne, som jeg løfter sløret for i det nye år, og mon ikke også, jeg ved samme lejlighed kunne hente inspiration til lidt engelsk julebag og lade antennerne opfange en god portion andre juletraditioner, vi kan have glæde af her i Danmark også. HVIS du selv har været så heldig at gæste London i julen og har nogle "must see" steder i byen, vil det være skønt at høre om. Skriv endelig, og lad alle herinde læse med, for måske kan de også få nytte af et par tips fra byen med de charmerende blodrøde telefonbokse og dobbeltdæggerbuser.

Måtte du have lyst til at se indholdet bag dagens låge i julekalenderen, så klik på billedet nedenfor. RIGTIG dejlig 6. december til dig.